SuperVeloce je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:
Tisti, ki trdi, da je VW največja j***a daleč naokoli, ni nič boljši od tistega, ki bo zagovarjal Nemce in kritiziral Francoze. Stvar niti približno ni dosegla Renaultovih in Mazdinih težav z 2.2 dizli, ki so jih imeli en cajt, pa se še vseeno ne vsajate, ker ima največ Slovencev prav Renaulte
SuperVeloce je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Fantje, ne posploševat. TSI-ji so odlični. Celih 5 nima nobenih težav....Celih 5 od 500 :PP In to je čisto OK, saj gre za VW...Če bi imela Kia take probleme, bi jo že zažgali na grmadi (tako, kot so čarovnice včasih)))
p.s.: In še vedno čakam na odgovor na moje prejšnje vprašanje
Kia je že imela hude probleme, tudi priznati niso hoteli napak. Sicer pa, kot je bilo omenjeno, pri nas so servisi velik problem nasploh, skoraj vseeno katera znamka vozil. Včasih me ima, da bi Kio in Hyundaia vozil v Avstrijo na servis, ker tukajšnji servisi na štajerskem so za znoret, še mikrojermena ne znajo pravilno zamenjati. Tudi Octavio smo peljali v Avstrijo na popravilo karoserije, saj nam tukaj niso hoteli priznati rjavenja na nobenem servisu (kao odgovor iz tovarne lol, čeprav garancija še velja). Mislim, da to pove vse.
Glede tiste izjave o volanskem mehanizmu, tudi moj Accent je imel s tem eno tezavo. Servo volan v desno smer sploh ni deloval, v levo pa je bil precej močnejši kot serijsko. Bilo je zelo nevarno na avtocesti, moral sem se dolgo kregati, da so zamenjali pol avta z volanskim drogom vred (po drogu poteka napeljava, katera tudi ni bila čisto ok). Pa še vseeno upam trditi, da je avto napram konkurenci vzdržljiv, saj drugih problemov ni bilo, hvala bogu. Tudi sedaj, ko ni v garanciji, motor teče kot nov, problemov ni.
Po drugi strani pa te 7 letna garancija pri Kii obvezuje k dragim servisom pri njih, zamenjanih delov pa nikoli nočejo pokazati. Raje sam kupim originale in se zapeljem nekomu da mi menja filtre in olje.
Tisti, ki trdi, da je VW največja j***a daleč naokoli, ni nič boljši od tistega, ki bo zagovarjal Nemce in kritiziral Francoze. Stvar niti približno ni dosegla Renaultovih in Mazdinih težav z 2.2 dizli, ki so jih imeli en cajt, pa se še vseeno ne vsajate, ker ima največ Slovencev prav Renaulte
edit: kakšna napakica tu in tam...
INFINITI je napisal/-a:Saj se lahko kaj pokvari, ampak lej - priznaj da ni OK in mi zrihtaj da bo OK - pa ostanem stranka
sdkcus76 je napisal/-a:Za vse s problemi s tsi motorji? Uporabljate olje po vw502 ali 504? Oz katero olje sploh?
standart vw504.00 zahteva veliko manjšo obrabo
sašo5 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Saj se lahko kaj pokvari, ampak lej - priznaj da ni OK in mi zrihtaj da bo OK - pa ostanem stranka
saj v temu Porsche Slo dejansko prednjači (skoraj dvajsetletne izkušnje 4 vozila + 2 službena) le pristop je treba imet pravi...........
Dejansko je pa je od servisa do servisa odvisno in od vodje le tega...
PS. sedaj pa napišem, kaj je rekel kolega(tudi TRIO-Adijo ve o katerem govorim) dela na servisu (AC RANN Brežice) prodaja in servisiranje OPEL-KIA
Torej Opel ne dela nobenih problemov, KIA se je pa spomnila, da vsaki zamenjani del pod garncijo morajo poslat nazaj, kjer ga tričlanska ekipa izvedencev pregleda in ugotovi ali je bil del upravičen menjave, če ne IN ZANIMIVOST: v večini primerov je odg. negativen, potem servisu ne plačajo dela in mu fakturirajo rez. del. Pravi, da se sedaj "nategujejo" okoli nekih ključavnic petih vrat, na Ceedu ki občasno zaštekajo, zadeva stane 150 eur z montažo, vendar vrli možje trdijo, da do menjave ni opravičeno, ker predhodno niso bili vse možnosti (popravila, mazanje ipd) izkoriščene....
sašo5 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Saj se lahko kaj pokvari, ampak lej - priznaj da ni OK in mi zrihtaj da bo OK - pa ostanem stranka
saj v temu Porsche Slo dejansko prednjači (skoraj dvajsetletne izkušnje 4 vozila + 2 službena) le pristop je treba imet pravi...........
Dejansko je pa je od servisa do servisa odvisno in od vodje le tega...
PS. sedaj pa napišem, kaj je rekel kolega(tudi TRIO-Adijo ve o katerem govorim) dela na servisu (AC RANN Brežice) prodaja in servisiranje OPEL-KIA
Torej Opel ne dela nobenih problemov, KIA se je pa spomnila, da vsaki zamenjani del pod garncijo morajo poslat nazaj, kjer ga tričlanska ekipa izvedencev pregleda in ugotovi ali je bil del upravičen menjave, če ne IN ZANIMIVOST: v večini primerov je odg. negativen, potem servisu ne plačajo dela in mu fakturirajo rez. del. Pravi, da se sedaj "nategujejo" okoli nekih ključavnic petih vrat, na Ceedu ki občasno zaštekajo, zadeva stane 150 eur z montažo, vendar vrli možje trdijo, da do menjave ni opravičeno, ker predhodno niso bili vse možnosti (popravila, mazanje ipd) izkoriščene....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov