Kje bi dobil najceneje izpušni zadnji lonec za seat ibizo 1.4 16v. Cel je, ampak nekam glasen je. Zamenjam ga menda lahko sam, saj ni švasano, kot med sredinskim loncem in katalizatorjem. lp
Si prepričan, da je cel... je od znotraj podrt, da je glasen? Ti mogoče izpuh kje drugje spušča? Glede zadnjih loncev je pa tako.... za malo denarja malo muzike, in bo dobro par let, potem se zgodba ponovi... govorim za variante kot so bosal ipd.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Mi zna kdo kaj več povedat, kaj to pomen, če te vilice ropotajo v menjalniku, kako to popravt, menda se odvije, ker v prostem teku ropota, ko stsnem sklopko poneha, če v leru poskušam dat v prestavo, katerokoli poneha.
Točen opis tega kaj je men ružlo več kot 100 tisoč....ružijo fedrce v sklopki. Ko jo stisneš se sklopka ustav in preneha....ko hočeš dat v brzino brez sklopke jih zašpana na eno stran in preneha....med vožnjo ne ruži. Zaruži samo če v prvi prestavi na ravnem točno uskladiš obrate prostega teka s hitrostjo....kakor mal stisneš po gasu preneha...
VOZI dalje.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
sm poklical v Žabnico 90 evrov z montažo, sem z lučko tud pogledal v lonc in se vidijo neke nitke, zgleda da je res razpadu imam pa možnost dobit za malo manj kot 50 evrov novga ....ne Bosal v Škofji Loki.
Montaža/lonc je pa povsod 60-90 evrov, sam da tu eni računajo celo uro, drugi pol, eni majo orginal ...drugi cenene izpušne.
Leta 2003/11 je bil menjan in do danes je še vedno drugi orginalni notri. Za seboj ima skoraj 150.000km, kaj češ velik servis pride več kot je vreden avto oz. drugače zaradi pitja olja je motor slab. Vložek je brezvezen saj me je na to tudi opozoril mehanik, vozi in se ne sekiraj.
Namen ni tak, kot si kdo mislil, ampak kolk dejansko zdržijo jermena/šponarji.