Lep pozdrav,
Ce se kdo sledi primeru, samo novosti. Po skoraj dveh letih poskusov resitve spora na miren nacin (od odvetnika smo poslali precej pisem za mirno resitev) sem pripravljen za tozbo.
Samo osvezim spomin vsem, ki to berejo prvic. 1 celo leto sem vozil avto na servise popravljati razne napake vozila, nakar sem zagrozil z odvetnikom in tozbo. NI bilo efekta, zagrozil sem z prijavo na trzno inspekcijo, efekt se slabsi. nato sem vkoncno sel k odvetniku in poslal pismo od njega. Negativno, sel sem k sodnemu izvedencu in poslal pismo (lahko si ga preberete na strani 11 mislim). odgovor je bil da morajo oni potrditi mnenje (ocitno se imajo za visjo avtoriteto kot je zaprisezen izvedenec). Sedaj pa sem jih resnicno prijavil na trzno inspekcijo, pisal v casopis ter klical na tv. Drugi teden se prispevek snema nakar gre na TV !!
tako da sedaj resnicno prosim, da ce se kdo zeli pridruziti oz mi kakorkoli pomagati z svojimi izkusnjami pisite na mail
afric@volja.net, ker tega je pocasi dovolj. Ne morejo se obnasati do ljudi na tak nacin!! Ker drugace gre lahko vsak XY prodajati avte, itak ce se pokvarijo je potem problem kupca, placal ga je namrec ze !!!