jeronimo je napisal/-a:Op-Comi so čist pocen (cca 30-40€) samo ne podpirajo najnovejših Oplu (od 8.2010 dalje)
vuli je napisal/-a:ja. Jaz sem vzel še en BT ključek, ker pač nimam na laptopu btja. Zaenkrat na laptopu uporabljam Scanmaster ELM program, v tem vidiš malo več stvari, kot pa na androidu.
Lahko, da pa da se da dobiti še kak bolj program.
Gricko je napisal/-a:ti to uporabljaš bolj za pol profi zadeve ??? (servisi) ali bolj amatersko?
ford vcm obd sem pa zasledil od cca 35$ pa do 85$.......je vseeno kaj vzamem (to je nekako sprejemljiva cena) ?
so vsi enake verzije, ali so nadgradnje in je treba tudi to gledati?
Program, ki pride zraven je za kaj ali je treba potem še program kakšen drugačen dol potegnt?
koliko sem gledal, kaj naj bi znal....gledati napake, brisati napake, spremljanje podatkov v živo (šobe? , pritiski), to je že skoraj to kar je za mene dovolj.
Zna to tudi ostale podsklope (abs, airbag, klima....) ok gledati ali samo kaj osnovnega
hvala za pomoč
TrijoAdijo je napisal/-a:Aja, pa še nekaj. Tale zadeva bi znala delovati tudi na mazdi in jaguarju
ridder je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Aja, pa še nekaj. Tale zadeva bi znala delovati tudi na mazdi in jaguarju
maš prov, samo z drugim programom, ampak little je to vse.
potem maš pa kot je že povedano mongoos, ki je dosti boljša verzija ampak dražja (bolj primerna za mehanike).
drugače pa ford usb scaner mene pride 15$, vcm obd pa 29$ pa še poštnina pa carina neki malga
l.p.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov