Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Po nov 23, 2009 4:52 pm

Rjavenje zadnjih vrat je na SW priznana serijska napaka, kolegu se menjali kopletna vrata že v začetku leta.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po nov 23, 2009 5:57 pm

Sam to jim še fali,da rjavio te kie. Drugače pa napak lahko naštejem malo morje, večinoma so vse take, da se nekaj razmaje, škriplje, odpade, ropoče ipd, sam motor pa res dela..za zdaj :D
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Po nov 23, 2009 6:09 pm

speedfreak je napisal/-a:Sam to jim še fali,da rjavio te kie. Drugače pa napak lahko naštejem malo morje, večinoma so vse take, da se nekaj razmaje, škriplje, odpade, ropoče ipd, sam motor pa res dela..za zdaj :D

:lol: :lol: :lol:
nisi resn...
Slika

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Po nov 23, 2009 6:22 pm

Meni se je zadnič zgodilo to, da mi je zadnja luč kar padla ven... bila je samo na kablčkih še. Je bilo pa zelo lepo, ker je bilo videti kot da bi imel spodaj neonke.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Po nov 23, 2009 6:39 pm

Gosic je napisal/-a:Meni se je zadnič zgodilo to, da mi je zadnja luč kar padla ven... bila je samo na kablčkih še. Je bilo pa zelo lepo, ker je bilo videti kot da bi imel spodaj neonke.

:lol: :lol:

meni se dostikrat zgodi da mi volan ostane v roki... amapk gre lepo nazaj not, pa je spet par kilometrov mir... tak da se ne obremenjujem stem...
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 23, 2009 7:07 pm

MatejW je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Sam to jim še fali,da rjavio te kie. Drugače pa napak lahko naštejem malo morje, večinoma so vse take, da se nekaj razmaje, škriplje, odpade, ropoče ipd, sam motor pa res dela..za zdaj :D

nisi resn...

Nažalost sem :roll: , ma brat kio ceed letnik 2007, s cca 80kkm prevoženih, pa mu se dobesedno razpada, barva bledi, non-stop nekaj škriplje, ropoče...vglavnem ni to-to.

Pa nisem nikakršn značkar ali karkoli, samo ni pa KIA nek space shuttle kot želijo nekateri prikazati.

quote="MatejW"]
Gosic je napisal/-a:Meni se je zadnič zgodilo to, da mi je zadnja luč kar padla ven... bila je samo na kablčkih še. Je bilo pa zelo lepo, ker je bilo videti kot da bi imel spodaj neonke.

meni se dostikrat zgodi da mi volan ostane v roki... amapk gre lepo nazaj not, pa je spet par kilometrov mir... tak da se ne obremenjujem stem...[/quote]

Pri Oplu je še slabše, tam se vrti levo desno, včasih celo med vožnjo :shock:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Po nov 23, 2009 7:27 pm

speedfreak je napisal/-a:
MatejW je napisal/-a:

nisi resn...

Nažalost sem :roll: , ma brat kio ceed letnik 2007, s cca 80kkm prevoženih, pa mu se dobesedno razpada, barva bledi, non-stop nekaj škriplje, ropoče...vglavnem ni to-to.

Pa nisem nikakršn značkar ali karkoli, samo ni pa KIA nek space shuttle kot želijo nekateri prikazati.

quote="MatejW"]

meni se dostikrat zgodi da mi volan ostane v roki... amapk gre lepo nazaj not, pa je spet par kilometrov mir... tak da se ne obremenjujem stem...

Pri Oplu je še slabše, tam se vrti levo desno, včasih celo med vožnjo :shock:[/quote]

Pri citroenu je še hujš, tam se sredinski del volana sploh ne vrti. :shock:

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Po nov 23, 2009 7:28 pm

O čem to vi?
Kak to mislite, da volan ostane v rokah? :shock:

Eh vidim, da se zajebavate :)

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Po nov 23, 2009 7:38 pm

speedfreak je napisal/-a:Nažalost sem :roll: , ma brat kio ceed letnik 2007, s cca 80kkm prevoženih, pa mu se dobesedno razpada, barva bledi, non-stop nekaj škriplje, ropoče...vglavnem ni to-to.

Barva bledi avto pa razpada pri letniku 2007 :lol: :lol: :lol:
Daj slikaj, to morem vijet :lol:
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 23, 2009 7:51 pm

Bom ko bo avto doma ( to lahko traja neki časa), barva po vratih je cist zbledela, polna pikic ( avto je crn ), notranji predal za očala na stropu je razpadel, v zadnjemd elu avtomobila non-stop nekaj ropoče, sedež škriplje, naslon se sploh ne da normalno naštelat....najslabš je pa da ne servisu trdijo, da je z avtom vse Ok.

Vglavnem KIE pri nas nikoli več, tudi sam sem jo mislil kupiti, pa sem se premislil, ko se videl težave, ki jih ima moj brat.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Po nov 23, 2009 8:23 pm

A niso tvojemu bratu zamenjali cel motor?
Morda je bila pač slaba serija, začetna slaba serija in porodne napake/težave.
Nimam Kie, ampak zaradi tega ne rabi krivdo valit na znamko.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Po nov 23, 2009 9:10 pm

Pa kaj če razpada. Pač ugotovitev da Kia ni vsemogočna. Najverjetneje pa zato tudi ni slab avtomobil.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Po nov 23, 2009 9:34 pm

Verjetno gre vsak dan z njim po drva v gozd, ker ni ne za plin, ne za olje, sam ima pa Golfa. Zapufani do konca. :lol:

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 23, 2009 9:36 pm

nevermind je napisal/-a:A niso tvojemu bratu zamenjali cel motor?
Morda je bila pač slaba serija, začetna slaba serija in porodne napake/težave.
Nimam Kie, ampak zaradi tega ne rabi krivdo valit na znamko.

So mu menjali motor. Vem da je začetna serija, porodne težave ipd, niti ne trdim da je avto kot avo slab, samo poprodajne storitve so zanič, prav tako pa prva serija ne opraviči slabe barve in še kake napake, ki se enostavno ne bi smela zgoditi redno vzdrževanem in normalno voženem avtomobilu.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 23, 2009 9:37 pm

simply je napisal/-a:Pa kaj če razpada. Pač ugotovitev da Kia ni vsemogočna. Najverjetneje pa zato tudi ni slab avtomobil.

Me zanima, kako bi se obnašal če bi tvoj avto "razpadal". KIa vsekakor ni vsemogočna, prav tako nobena druga znamka.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 23, 2009 9:39 pm

Gosic je napisal/-a:Verjetno gre vsak dan z njim po drva v gozd, ker ni ne za plin, ne za olje, sam ima pa Golfa. Zapufani do konca. :lol:

Tebe pa sploh ne bi komentiral najraj. Prvo preveri kje in na kak način je avto vožen in vzdrževan, potem pa piš neumnosti.

Pa ne , nimam golfa, sem imel sam 3 korejce, bratu je ta ta drugi če te že zanima, imam pa Opla, ki tudi ni nek biser, ampak razpada pa ne ( še :D ).

pa mislim da te moje finančno stanje nima kaj zanimat, samo glede na to, da nimam porabe 4.6 imam verjetno tudi za nafto ;)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po nov 23, 2009 10:21 pm

speedfreak je napisal/-a:
Gosic je napisal/-a:Verjetno gre vsak dan z njim po drva v gozd, ker ni ne za plin, ne za olje, sam ima pa Golfa. Zapufani do konca. :lol:

Tebe pa sploh ne bi komentiral najraj. Prvo preveri kje in na kak način je avto vožen in vzdrževan, potem pa piš neumnosti.
pa mislim da te moje finančno stanje nima kaj zanimat, samo glede na to, da nimam porabe 4.6 imam verjetno tudi za nafto ;)

maš prav.....kaj češ, tudi taki morajo živet...

in da ne bo off. tudi sam sem več kot leto dni nazaj prav priporočil prijateljici proceeda in dejansko je zadovoljna, le jezi jo, ker nemore armature zmanjšat in sveti v glavo ter šipo ponoči, da je groza (o tem sem že pisal) se pa pojavlja neka zbledelost barve(avto je črn) opažam že nekaj časa in sam to pripisujem pranju avta v avtopralnici, tako da na spomlad bo moral k nekemu znalcu "polirmajstru" verjetno kr s tega foruma(najbližji je novomeščan)..........samo zanimivost je, da ni prask in tistih risov, ki jih krtače puščajo, ampak avto se enostavno ne sveti več, ne vem kako bi opisal(digitalc ne bi pokazal pravo stanje) kot, da bi bil star 6-7 let mi zgleda....

Uporabniški avatar
danatory
Novinec

Napisal/-a danatory Po nov 23, 2009 10:34 pm

Sej maš za nastavlat osvetlitev. Spodej levo kjer se štela višina luči je še en knof k se obrača. Pomoje edino tisti z najnižjo opremo nima tega.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po nov 23, 2009 10:36 pm

danatory je napisal/-a:Sej maš za nastavlat osvetlitev. Spodej levo kjer se štela višina luči je še en knof k se obrača. Pomoje edino tisti z najnižjo opremo nima tega.

ni najnižja (srednja, koliko se spomnim) 1.6 bencin nekje 15.000 eur je bil_in "potenciometra" na žalost ni......bi morala še ena oprema "višje " bit oz let. 2008 (ta je 2007)

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 To nov 24, 2009 12:49 am

5 strani napak, vsi zadovoljni, luč ven pade, super ambientalna razsvetljava, na motorju ventil zlomi, ni problema, samo da avto gre.

Pa lastniki kij ste taki optimisti, da me že v slabo voljo spravljate. "Zjutraj avto ne vžge, danes bo lep dan." Zakaj pa ne. Samo da se mamo fajn.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Ethan, Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 9 gostov