Gosic je napisal/-a:Meni se je zadnič zgodilo to, da mi je zadnja luč kar padla ven... bila je samo na kablčkih še. Je bilo pa zelo lepo, ker je bilo videti kot da bi imel spodaj neonke.
MatejW je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Sam to jim še fali,da rjavio te kie. Drugače pa napak lahko naštejem malo morje, večinoma so vse take, da se nekaj razmaje, škriplje, odpade, ropoče ipd, sam motor pa res dela..za zdaj
![]()
![]()
![]()
nisi resn...
Gosic je napisal/-a:Meni se je zadnič zgodilo to, da mi je zadnja luč kar padla ven... bila je samo na kablčkih še. Je bilo pa zelo lepo, ker je bilo videti kot da bi imel spodaj neonke.
speedfreak je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Sam to jim še fali,da rjavio te kie. Drugače pa napak lahko naštejem malo morje, večinoma so vse take, da se nekaj razmaje, škriplje, odpade, ropoče ipd, sam motor pa res dela..za zdaj
![]()
![]()
![]()
nisi resn...
Nažalost sem, ma brat kio ceed letnik 2007, s cca 80kkm prevoženih, pa mu se dobesedno razpada, barva bledi, non-stop nekaj škriplje, ropoče...vglavnem ni to-to.
Pa nisem nikakršn značkar ali karkoli, samo ni pa KIA nek space shuttle kot želijo nekateri prikazati.
quote="MatejW"]Gosic je napisal/-a:Meni se je zadnič zgodilo to, da mi je zadnja luč kar padla ven... bila je samo na kablčkih še. Je bilo pa zelo lepo, ker je bilo videti kot da bi imel spodaj neonke.
![]()
![]()
meni se dostikrat zgodi da mi volan ostane v roki... amapk gre lepo nazaj not, pa je spet par kilometrov mir... tak da se ne obremenjujem stem...
nevermind je napisal/-a:A niso tvojemu bratu zamenjali cel motor?
Morda je bila pač slaba serija, začetna slaba serija in porodne napake/težave.
Nimam Kie, ampak zaradi tega ne rabi krivdo valit na znamko.
simply je napisal/-a:Pa kaj če razpada. Pač ugotovitev da Kia ni vsemogočna. Najverjetneje pa zato tudi ni slab avtomobil.
Gosic je napisal/-a:Verjetno gre vsak dan z njim po drva v gozd, ker ni ne za plin, ne za olje, sam ima pa Golfa. Zapufani do konca.
speedfreak je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Verjetno gre vsak dan z njim po drva v gozd, ker ni ne za plin, ne za olje, sam ima pa Golfa. Zapufani do konca.
Tebe pa sploh ne bi komentiral najraj. Prvo preveri kje in na kak način je avto vožen in vzdrževan, potem pa piš neumnosti.
pa mislim da te moje finančno stanje nima kaj zanimat, samo glede na to, da nimam porabe 4.6 imam verjetno tudi za nafto
danatory je napisal/-a:Sej maš za nastavlat osvetlitev. Spodej levo kjer se štela višina luči je še en knof k se obrača. Pomoje edino tisti z najnižjo opremo nima tega.
Po forumu brska: Ethan, Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 9 gostov