Pozdravljeni
Prvic se javljam na tem forumu, moram pa priznat da sem preblal ta post v par urah in glede na to da delam v automotive industriji na podrocju kakovosti rada bi povedal par svojih
Moje iskusnje glede Citroena Koper: KATASTROFA !!!!!!
1. V salonu rabljenih vosil sem hotu kupiti vozilo trgovec je bil tako ne vljuden da je groza ne glede da sem imel denar pri sebi za vec kot pol cene
2. Rabil sem ceno za popravila za en udrt odbijac ura in pol cakanja cena da pades dol pozneje zrihtano za 20% od citroenove cene.
Tolko glede salona CITROEN Koper (Socializem na Visku)
Zdaj se vrnem na C4
1. Prav imas da ustrajas pri istemu serviserju
- TUDI AVTOSALON JE KRIVI ZA TO STANJE ZATO KER SIGURNO SO VEDELI KAKSEN AVTO SO TI PRODALI IN CE NISO BILI U STANJU GA POPRAVITI BI TI MORALI PONUDITI ALTERNATIVNO RESITEV IN AVTO BI MORALI ONI SAMI PRIJAVITI NA CITROEN IN ZA KAJ SE DOGAJA Z VOZILOM BI MORALI ODGOVARJATI.
2. 100% sem preprican da se Citroen Slovenija in avtosalon ne zavedata posledic ce bi se pripetila kaka huda prometna nesreca sigurno bi krivec za prometno nesreco bilo neispravno vozilo.
(vsi vozniki vemo kako izgleda ce ti med voznjo ugasne motor ni zavor servo nedeluje
3.Gospod je tukej omenil razlicne forume kje ljudje opisujejo enake tezave s tem vozillom
Na spodnje linku poglejte vse dobre in slabe pripombe za vse znamke:
www.carsurvey.org
4. Mene kot kontrolorja kakovosti zanima kako je ta avto sploh zapustil tovarno ali so bili narejeni kontrolni pregledi in ce so verjetno morajo obstajati zapisi (tudi ce je avto bil narejen cez vikend za novoletne praznike) oziroma poglej kje je bil narejen in poslji im kako sporocilo ker dosti krat sami delavci in ljudje v tovarnah razen vodstva nimajo pravo sliko kaj sploh izdelujejo.
Tako pa veliko srece