Nasveti in napotki ter povpraševanja...

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To mar 06, 2007 2:46 pm

A.... Fric tisti testni avto ki si ga dobil lepo kroge riše ha?

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom To mar 06, 2007 3:28 pm

Se pridružujem mnenju, da gre večinoma za angažirane in sovražne prispevke, če niso celo naročeni od drugih firm. Danes je za vse evropske tovarne premalo časa za razvoj in testiranje novih modelov pred prodajo. Tako večina preboleva porodne težave in imajo vse firme številne reklamacije. Seveda vsi nimamo enakega znanja o avtomobilih in delovanju le-teh, tudi prag potrpežljivosti je izrazito drugačen. Sem bil tudi sam dostikrat na servisu, pa se z lepo besedo dosledno vse uredi. Želim ti sreče pri dokončnem urejanju problemov.

afric
Novinec

Napisal/-a afric To mar 06, 2007 4:31 pm

xandrej je napisal/-a:A.... Fric tisti testni avto ki si ga dobil lepo kroge riše ha?

Kasen testni avto ?? nisem dobil nobenega !!!!

Kar se pa angaziranja tice, bi bilo res lepo ce bi bilo tako. Ocitno vam menje sodnega izvedenca ne pove nic !"

afric
Novinec

Napisal/-a afric To mar 06, 2007 4:34 pm

Imam pa en velik obcutek da sta JOZTOM in xandrej placana od koga da mene tlacita in govorita da lazem. Zanimivo ker tocno to govorijo meni od 1-ga dne na citroenuU !!!

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej To mar 06, 2007 4:48 pm

Kaj lažeš? Dobil si NADOMESTNI (Ne testni sem se zmotil) avto s katerim si risal kroge. Ljudje so te videli. Jaz nimam veze s citroenom pa me boli qurac za tvojega citroena samo vem da lažeš... Pa brez zamere. Sodni izvedenec pa ti bom tak povedal. Sem ga jaz imel pa sem si lahko tiste papirje za 80 000 jurjev v rit potisnil.

Aja kje so slike tvojega avta? ZTadnje luči lepo svetijo?

Glej meni je vseeno če ti kaj dobiš ali ne samo malo se zamisli človek kaj delaš... To je tvoj problem. Če pa boš kaj rešil pa svaka ti čast.

afric
Novinec

Napisal/-a afric To mar 06, 2007 5:22 pm

xANDREJ VSAJ NE KOMENTIRAJ CE TE NE BRIGA IN NE BLUZI KER SEM DOBIL NADOMESTNI AVTO 1 KRAT IN TO JE BILO TA ZADNJI SERVIS NOVEMBRA 2006. TAKO DA SI KOMENTARJE ZADRZIZASE. SPLOH PA CE NEVES KAJ GOVORIS IN NISI SAM VIDEL!! LUCI PA NIMAJO NOBENE VEZE, CE SO PREBARVANE SKLOPKA DELA RAVNO TAKO, KLIMA TUDI IN DZAVORE IN DISKI ENAKO
Zadnjič spremenil afric, dne To mar 06, 2007 6:09 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

afric
Novinec

Napisal/-a afric To mar 06, 2007 5:29 pm

Ce si pa ze tak dzekson, povej keri avto so mi dali in kje ?? kasne kroge ?? Avto je bil 1.0 tako da krogov nebi bilo niti ce bi hoteu!!

Sploh pa si en izmed redkih ki imajo zmeri neki za kontra komentirat !! Tako da ne recem dvakrat da ne delas v tomacevici

Vsekakor pa se ti ni treba delat pametnega in skrivat mojega imena ker ga itak nisem nikoli prikrival. Vse kar sem povedal je resnicno in stojim za tem. To lahko potrdijo tudi price, ki jih ni malo.
Sploh pa verjetno ni prav veliko ljudi kupilo C4 v Tomacevici in imelo tezaav z njim ne ?? tako da se itak ve kdo sem !

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej To mar 06, 2007 11:03 pm

Glej kakorkoli sem ti povedal kako pa kaj, če ne znaš brat ni moja stvar... Ti delaj kaj hočeš... Boli mene za citroen me razumeš? Zgleda da ne! Čudno, da v 17 straneh ni na sliki tvojega avta... Pa kakokroli boli me sem tukaj končal. Samo bral bom kako se bo izteklo. me prav zanima kakšna bo tvoja resnica. Adijo.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To mar 06, 2007 11:15 pm

xandrej je napisal/-a:Glej kakorkoli sem ti povedal kako pa kaj, če ne znaš brat ni moja stvar... Ti delaj kaj hočeš... Boli mene za citroen me razumeš? Zgleda da ne! Čudno, da v 17 straneh ni na sliki tvojega avta... Pa kakokroli boli me sem tukaj končal. Samo bral bom kako se bo izteklo. me prav zanima kakšna bo tvoja resnica. Adijo.

slike so poglej nazaj

komentarje pa pomoje da zadržimo

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 To mar 06, 2007 11:44 pm

1. če je res ti želim pravico
2. če ni res... tale antireklama ne vpliva kaj dosti :)
kolega je vzel enakega :P
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

afric
Novinec

Napisal/-a afric Sr mar 07, 2007 12:32 am

Lejte povem se enkrat, pisem le zato da posvarim se koga kaj kupuje. Upam da neboste imeli nikoli potrebe po servisu, a ce jo boste vsaj vedite kako postopati praviloma.
ne prosim za raumevanje, itak grem do konca. Ce bi bila laz bi se ze zdavnaj ustavil, ce pa koga moti enostavno ni treba brati se manj pa komentirati!!
Kot izgleda sem edini z tezavami in boljse tako, a jaz jih imam !!

Tako da se enkrat, pisem samo za obvescat o nadaljevanju primera, ce koga stvar ne zanima ne brat in komentirat !!

PS: t.i. krogov nisem delal !! Sploh pa nikjer ne pise da jih ne smes ! Tudi ce bi jih. Ce pa je C4 vozilo za ga met u garazi bi mi morali povedati pred nakupom, ne pa sedaj

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Sr mar 07, 2007 9:48 pm

afric je napisal/-a:Imam pa en velik obcutek da sta JOZTOM in xandrej placana od koga da mene tlacita in govorita da lazem. Zanimivo ker tocno to govorijo meni od 1-ga dne na citroenuU !!!

glej Xandreja dobro poznam, in verjami da ni od nobenga plačan... sam svetuje ti, da spravi svojo leno rit od naštetih servisov,... sam ti si pametnjakovič pa še vedno na istem vstrajaš... pa če boš tu napisal 1001 stran jokanja, si bom še vedno kupo C4-ko,... sem ga imel za vikend, in sem bil več kot zadovoljen...

kot drugo pa je pri vsaki znamki kak avto, ki je slučajno podlego slabi in prehitri izdelavi... ne sam pri citroenu... tud pri nemcu se to zgod, sam tam so lastniki rajš tiho, kr to je ja ljudsko vozil, ki se nikol ne kvari......

hja seveda, in pol so šli trije kozlički spančkat..... :roll: :roll: :roll: :roll:
Slika

borisrd
Nov uporabnik

Napisal/-a borisrd Če mar 08, 2007 11:01 am

Pozdravljeni

Prvic se javljam na tem forumu, moram pa priznat da sem preblal ta post v par urah in glede na to da delam v automotive industriji na podrocju kakovosti rada bi povedal par svojih

Moje iskusnje glede Citroena Koper: KATASTROFA !!!!!!

1. V salonu rabljenih vosil sem hotu kupiti vozilo trgovec je bil tako ne vljuden da je groza ne glede da sem imel denar pri sebi za vec kot pol cene

2. Rabil sem ceno za popravila za en udrt odbijac ura in pol cakanja cena da pades dol pozneje zrihtano za 20% od citroenove cene.

Tolko glede salona CITROEN Koper (Socializem na Visku)

Zdaj se vrnem na C4

1. Prav imas da ustrajas pri istemu serviserju
- TUDI AVTOSALON JE KRIVI ZA TO STANJE ZATO KER SIGURNO SO VEDELI KAKSEN AVTO SO TI PRODALI IN CE NISO BILI U STANJU GA POPRAVITI BI TI MORALI PONUDITI ALTERNATIVNO RESITEV IN AVTO BI MORALI ONI SAMI PRIJAVITI NA CITROEN IN ZA KAJ SE DOGAJA Z VOZILOM BI MORALI ODGOVARJATI.

2. 100% sem preprican da se Citroen Slovenija in avtosalon ne zavedata posledic ce bi se pripetila kaka huda prometna nesreca sigurno bi krivec za prometno nesreco bilo neispravno vozilo.
(vsi vozniki vemo kako izgleda ce ti med voznjo ugasne motor ni zavor servo nedeluje

3.Gospod je tukej omenil razlicne forume kje ljudje opisujejo enake tezave s tem vozillom

Na spodnje linku poglejte vse dobre in slabe pripombe za vse znamke:

www.carsurvey.org

4. Mene kot kontrolorja kakovosti zanima kako je ta avto sploh zapustil tovarno ali so bili narejeni kontrolni pregledi in ce so verjetno morajo obstajati zapisi (tudi ce je avto bil narejen cez vikend za novoletne praznike) oziroma poglej kje je bil narejen in poslji im kako sporocilo ker dosti krat sami delavci in ljudje v tovarnah razen vodstva nimajo pravo sliko kaj sploh izdelujejo.

Tako pa veliko srece

Alyosha
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a Alyosha Če mar 08, 2007 11:52 am

kaj zdaj afric bos dobu nov avto al bojo popravli al kako? prisu sem do 4e strani in do 15 je se dowga:/

afric
Novinec

Napisal/-a afric Če mar 08, 2007 12:02 pm

Cez dve uri pride snemat ekipa oddaje Preverjeno ! Zvecer vec podrobnosti

Alyosha
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a Alyosha Če mar 08, 2007 12:10 pm

hahahah:D edino pravilno...na tv jih daj use pa se imena povej kdo in kje niso hotli nardit da cela slovenija ve!:D pa potem poslji kopijo odaje na citroen da vidijo:D

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Če mar 08, 2007 12:53 pm

kdaj bo točno po tv???

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če mar 08, 2007 1:05 pm

Že drug teden ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Napisal/-a Sierrator Če mar 08, 2007 2:26 pm

Wanna see that!
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.

trafo66

Napisal/-a trafo66 Če mar 08, 2007 2:40 pm

matr pa jaz se prmejduš ne bi s takimi zadevami ubadal. pa saj te stres rukne na podn. prodaj garo in kupi rabljen avto kot je treba pa bo mir.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], MercedesV in 12 gostov