sašo5 je napisal/-a:in da ne bo off. tudi sam sem več kot leto dni nazaj prav priporočil prijateljici proceeda in dejansko je zadovoljna, le jezi jo, ker nemore armature zmanjšat in sveti v glavo ter šipo ponoči, da je groza (o tem sem že pisal) se pa pojavlja neka zbledelost barve(avto je črn) opažam že nekaj časa in sam to pripisujem pranju avta v avtopralnici, tako da na spomlad bo moral k nekemu znalcu "polirmajstru" verjetno kr s tega foruma(najbližji je novomeščan)..........samo zanimivost je, da ni prask in tistih risov, ki jih krtače puščajo, ampak avto se enostavno ne sveti več, ne vem kako bi opisal(digitalc ne bi pokazal pravo stanje) kot, da bi bil star 6-7 let mi zgleda....
Hehe, glede na opisane težave je ravno primejava s space shuttlom zelo na mestu - pri njemu tudi vedno par tistih termokeramičnih ploščic odpade med vzletom, pa še kaj se mu zj*be, da potem vsi trepetajo, če bo sploh prišel nazaj na Zemljo v enem kosu (in sem pa tja mu dejansko ne rataspeedfreak je napisal/-a: samo ni pa KIA nek space shuttle kot želijo nekateri prikazati.
RENO911 je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Meni se je zadnič zgodilo to, da mi je zadnja luč kar padla ven... bila je samo na kablčkih še. Je bilo pa zelo lepo, ker je bilo videti kot da bi imel spodaj neonke.
5 strani napak, vsi zadovoljni, luč ven pade, super ambientalna razsvetljava, na motorju ventil zlomi, ni problema, samo da avto gre.
Pa lastniki kij ste taki optimisti, da me že v slabo voljo spravljate. "Zjutraj avto ne vžge, danes bo lep dan." Zakaj pa ne. Samo da se mamo fajn.
CHAN je napisal/-a:Zanimivo, da nihče ne komentira omenjenega Auto Bild testa.
CHAN je napisal/-a:Žal linka še ne morem pripeti, ker je omenjeni članek v aktualni številki Auto Bilda (izšel prejšnji petek). V elektronski obliki bo predvidoma čez kakšen teden na njihovi spletni strani.
Je pa @Tattoo- več kot zadel z opisom modela - filozofija Cee'da je podobna, kot Toyotini modeli pred cca 10 leti, ko so uporabljali preverjeno tehniko brez omembe vrednih novosti ter želi slavo nepokvarljivosti. Kia se očitno uči od Japoncev, vendar je morala Toyota, v bitki po svetovnem primatu, pokazati tudi kakšno tehnološko inovacijo, kar je prineslo v zadnjih letih več napak ter vpoklicev njihovih modelov. Čaka takšno usodo v prihodnosti tudi korejski koncern?
RENO911 je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Meni se je zadnič zgodilo to, da mi je zadnja luč kar padla ven... bila je samo na kablčkih še. Je bilo pa zelo lepo, ker je bilo videti kot da bi imel spodaj neonke.
5 strani napak, vsi zadovoljni, luč ven pade, super ambientalna razsvetljava, na motorju ventil zlomi, ni problema, samo da avto gre.
Pa lastniki kij ste taki optimisti, da me že v slabo voljo spravljate. "Zjutraj avto ne vžge, danes bo lep dan." Zakaj pa ne. Samo da se mamo fajn.
sašo5 je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Očitno tako razgledani ljudje, poleg Sašota, niso še nikoli slišali za besedo sarkazem.
sploh ne vem kaj bi rad povedal ? Ker nisem razgledan in ne razumem, me razsvetli.....in zakaj se je moje ime našlo v tvojem postu![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov