Večina tukaj bi rekla šrot od avta, jaz pravim lepo, da delajo nadgradnje.

peroRS je napisal/-a:Večina tukaj bi rekla šrot od avta, jaz pravim lepo, da delajo nadgradnje.Še najraje bi videl, da bi vsak redni servis dali nov motor notri
Še najraje bi videl, da bi vsak redni servis dali nov motor notri
lancia hf je napisal/-a:Moraš razumeti, da motor iz vag grupe pa ja ni šrot ampak se samo masovno kvarijo, šrot so italiani in korejci ki brezhibno delajo![]()
robertos_664 je napisal/-a:vse te nadgradnje mi že malo ličijo na Windows.
lancia hf je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Večina tukaj bi rekla šrot od avta, jaz pravim lepo, da delajo nadgradnje.Še najraje bi videl, da bi vsak redni servis dali nov motor notri
Moraš razumeti, da motor iz vag grupe pa ja ni šrot ampak se samo masovno kvarijo, šrot so italiani in korejci ki brezhibno delajo![]()
freddie je napisal/-a:Eto, a case in point. :P
Dajmo skupaj zaželet prisrčno dobrodošlico v naši sredini gospodu Sergiu Marchionne-ju, CEO FIATa S.p.A. Dobrodošli med nami Sergio.Pozdravimo tudi morebitne druge delničarje, člane uprav, nadzornega sveta in zunanje dobavitelje ter vse prebivalce dežele Piedmont, katero pokonci držijo predvsem FIAT-ovi industrijski obrati.
robertos_664 je napisal/-a:freddie je napisal/-a:Eto, a case in point. :P
Dajmo skupaj zaželet prisrčno dobrodošlico v naši sredini gospodu Sergiu Marchionne-ju, CEO FIATa S.p.A. Dobrodošli med nami Sergio.Pozdravimo tudi morebitne druge delničarje, člane uprav, nadzornega sveta in zunanje dobavitelje ter vse prebivalce dežele Piedmont, katero pokonci držijo predvsem FIAT-ovi industrijski obrati.
idi tiščat rajši TSIja
freddie je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:freddie je napisal/-a:Eto, a case in point. :P
idi tiščat rajši TSIja
Morda si me narobe razumel. Po prebranem sodeč se mi zdi TSI tehnološka polomija ali pa vsaj preambiciozen projekt ob tehnologiji, ki je bila v tistem trenutku na voljo. A to ne pomeni da so JTD kaj boljši. Niti TDI. Kaj šele dCi. Pravzaprav... a se sploh lahko katerikoli moderen motor po robustnosti in zanesljivosti primerja z dobrimi starimi 8 ventilskimi atmosferskimi bencinci? Po moje ne.
freddie je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:freddie je napisal/-a:Eto, a case in point. :P
idi tiščat rajši TSIja
Morda si me narobe razumel. Po prebranem sodeč se mi zdi TSI tehnološka polomija ali pa vsaj preambiciozen projekt ob tehnologiji, ki je bila v tistem trenutku na voljo. A to ne pomeni da so JTD kaj boljši. Niti TDI. Kaj šele dCi. Pravzaprav... a se sploh lahko katerikoli moderen motor po robustnosti in zanesljivosti primerja z dobrimi starimi 8 ventilskimi atmosferskimi bencinci? Po moje ne.
DIZL_ je napisal/-a:Ma kdo kakšen izkušnje s tem motorjem v Jetti? A so motorji isti glede na to da je avto delan v Mehiki?
maniaxxx je napisal/-a:freddie je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:freddie je napisal/-a:Eto, a case in point. :P
idi tiščat rajši TSIja
1.8 tdci od forda, samo ni ravno moderen.
Je pa res, da na NA bencinarju praktično nima kaj crknit, več kot je raznih pritklin ( dpf, turbo ipd ), večje so možnosti, da gre kaj narobe, malo zaradi konstrukcijskih napak, malo zaradi kvalitete bencina/ nafte, malo nepravilne vožnje, malo zaradi nesposobnih in neukih serviserjev pri nas, malo zaradi šparanja na servisih....če vse skup sešteješ pa maš kar maš...
Čeprav 1.2 TSI je prenov da bi bile težave zaradi drugega kot napak v konstrukciji...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov