Pozdravljeni,
NO kako je bilo snemanje !!
Dan pred snemanjem so me poklicali iz odv pisarne da mi ponudijo 3 mio sit da utihnem, ne semam in ne zahtevam odskodnin !!

normalno sem zavrnil in oni so to drugi dan na snemanju zanikalI

Dobro da je bila moja odvetnica z mano in je to potrdila !
G. Stolfa je izjavil da so vse tezave zaradi nesrece ki sem jo imel decembra lani, ker je bila kao skoraj totalka (1,5 mio sit skode ) ampak je pozabil povedati kaj je bilo razbito !!
* odbijac,
* plasticna zascita pod motorjem
* obe luci (luci sta bili celi ampak sta se polomila 2 nosilcka tako da so jih morali zamenjati in ker so BiXenon so bile samo luci skoraj 1 mio sit !!!!!!!!!!)
naj omenim da ni bilo potrebno menjati niti Radiatorja, hauba je bila tudi popolnoma
nedotaknjena! Ce je to za njega totalno razbi je bolse da zamenja delo !
Izjavil pa je se marsikaj zanimivega

Boste vse videli in slisali v Torek !!
Podpisali pa mi bodo tudi da so mi zavrnili servisiranje zaradi ukaza iz KOPRA
Plus na snemanju sem odkril da imam en delovni nalog kjer pise da se d.n. zapre ob izdobavi nadomestnega dela, ki ga se vedno ni, narocen pa je bil ze pred 6 meseci, kar pomeni da je 45 dnevni rok ze zdavnaj posel !
Verjemitemi da bo se zelo zanimivo. !!!
Samo se zakljucek:
Citroen morda res ni slab kot avto, jaz imam zal drugacne izkusnje, eno stvar, ki pa se jo lahko naucite iz mojega primera je kako bo dober ko se bo zacel kvariti !! takrat boste sami in bodo vsi proti vam, garancija ne obstaja za vse in ko ga bo treba prodajat se boste mogli znajti sami !