Nasveti in napotki ter povpraševanja...

afric
Novinec

Napisal/-a afric Če mar 08, 2007 2:54 pm

Preverjeno razkriva!

Ekskluzivno, razkrito, resnično, jasno in opazovano! Aktualne zgodbe za vas pripravlja raziskovalna ekipa Preverjeno ob torkih zvečer!

13.3.2007, torek ob 20.00
Minister Šturm je v Bruslju podprl predlog Estonije, da bi komunistična simbola rdečo zvezdo ter srp in kladivo izenačili z nacistično svastiko ter jih prepovedali. Ali to pomeni, da bodo partizani na proslavah nosili titovke brez zvezd, sindikati na shodih pa zastave brez delovskih simbolov? Kaj se zgodi v primeru, ko kupec dragega avtomobila ugotovi, da ima avto več napak, prodajalec pa se izogiba odgovornosti? Zlasti če je avto tako pokvarjen, da zagori ali ga lahko vozimo brez ključa. Še bolj pa se zaplete, če je avto na lizing.

na http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3060255

afric
Novinec

Napisal/-a afric Če mar 08, 2007 5:57 pm

Posneto, vabim vse da si oddajo oggledajo ker bo zelo zanimivo. Vec komentiram pa po oddaji. !!

LP ANEJ

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Pe mar 09, 2007 9:56 am

mam občutek da ti bodo že pred oddajo zamenjali avto
Slika

afric
Novinec

Napisal/-a afric Pe mar 09, 2007 10:43 am

Pozdravljeni,

NO kako je bilo snemanje !!

Dan pred snemanjem so me poklicali iz odv pisarne da mi ponudijo 3 mio sit da utihnem, ne semam in ne zahtevam odskodnin !! :) normalno sem zavrnil in oni so to drugi dan na snemanju zanikalI :) Dobro da je bila moja odvetnica z mano in je to potrdila !

G. Stolfa je izjavil da so vse tezave zaradi nesrece ki sem jo imel decembra lani, ker je bila kao skoraj totalka (1,5 mio sit skode ) ampak je pozabil povedati kaj je bilo razbito !!

* odbijac,
* plasticna zascita pod motorjem
* obe luci (luci sta bili celi ampak sta se polomila 2 nosilcka tako da so jih morali zamenjati in ker so BiXenon so bile samo luci skoraj 1 mio sit !!!!!!!!!!)

naj omenim da ni bilo potrebno menjati niti Radiatorja, hauba je bila tudi popolnoma
nedotaknjena! Ce je to za njega totalno razbi je bolse da zamenja delo !

Izjavil pa je se marsikaj zanimivega :) Boste vse videli in slisali v Torek !!

Podpisali pa mi bodo tudi da so mi zavrnili servisiranje zaradi ukaza iz KOPRA :)

Plus na snemanju sem odkril da imam en delovni nalog kjer pise da se d.n. zapre ob izdobavi nadomestnega dela, ki ga se vedno ni, narocen pa je bil ze pred 6 meseci, kar pomeni da je 45 dnevni rok ze zdavnaj posel !

Verjemitemi da bo se zelo zanimivo. !!!

Samo se zakljucek:
Citroen morda res ni slab kot avto, jaz imam zal drugacne izkusnje, eno stvar, ki pa se jo lahko naucite iz mojega primera je kako bo dober ko se bo zacel kvariti !! takrat boste sami in bodo vsi proti vam, garancija ne obstaja za vse in ko ga bo treba prodajat se boste mogli znajti sami !

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Pe mar 09, 2007 6:15 pm

Bi pa bilo zakon, če bi med oddajo Preverjeno vrteli oglase od Citroena :vc

afric
Novinec

Napisal/-a afric Pe mar 09, 2007 7:23 pm

:lol: SPLOH SI NE PREDSTAVLJATE KAJ VSE LAHKO CITROEN STORI ZA VAS :lol:

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Pe mar 09, 2007 7:43 pm

neki še povej pred nesrečo se je isto dogajal ko po njej?
to je pa velik minus zate

kaj tri miljone so ti ponudl za avto al da boš tih

afric
Novinec

Napisal/-a afric Pe mar 09, 2007 8:21 pm

kolesar je napisal/-a:neki še povej pred nesrečo se je isto dogajal ko po njej?
to je pa velik minus zate

kaj tri miljone so ti ponudl za avto al da boš tih

Ja isto se je dogajalo tudi prej, ceprav vecina napak sploh ni povezanih z nesreco. V nesreci sem povozil srno in so mi zamenjali luci ter odbijac in par plastik. Kar se pa tega sploh tice, avto je bil popravljen v CELOTI na tozenem Citroen Servisu v tomacevici, tako da ce je bilo karkoli narobe zaradi tega, pomeni da res ni kriv citroen ampak serviser sam. Racun pa je placala zavarovalnica !!!

Tri milijone pa so mi ponudili za bit tiho in za avto. Vse skup, zato pa sem tudi stvar zavrnil !! Imam pa tudi pisno potrdilo z podpisom in zigom servisa, ki me je zavrnil ker so mu tako ukazali iz Kopra !!

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Pe mar 09, 2007 10:34 pm

Jaka ponudba 3 milijone za vse skupi. Na koncu bi še zaslužili na tvoj račun, ko bi avto komu prodali.

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For So mar 10, 2007 11:32 pm

Svaka čast afric!

Bom prav gledal preverjeno... ;)

trafo66

Napisal/-a trafo66 So mar 10, 2007 11:43 pm

tako se to dela. kar v oddajo dat.
sam če bi bli pr citroenu pametni čist malo bi ti dali lahk tudi deset miljončkov. ker dokler maš njihovo kripo in če je še v garanciji jih lahko prvijaš. sam zgleda da so sami trotelni. jaz nism menager ampak že vnaprej vem ,če bi mel tako podjetje da bi prekleto pazil kaj kupci delajo.

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Ne mar 11, 2007 12:26 am

:clapclap
citroen ni slab.

upam da bodo od sedaj servisi (serviserji) malo bolj resni.

+
svaka čast če je blo res...
da si zavrnu 3 mio
js jih verjetno nebi.
lp
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

afric
Novinec

Napisal/-a afric Ne mar 11, 2007 1:06 pm

Nejko87 je napisal/-a::clapclap
citroen ni slab.

upam da bodo od sedaj servisi (serviserji) malo bolj resni.

+
svaka čast če je blo res...
da si zavrnu 3 mio
js jih verjetno nebi.
lp

Lej, saj jaz nisem nikoli rekel da so citroeni slabi. Sem povedal kaksen je moj ! Kar se pa tice 3 mio., zato ni blo se nobenega primera na TV ker vsi uzamejo dnar in se ustavijo ! Ampak nevem zakaj moram jaz zgubit, ce oni zavracajo svoje obveze !

Upam tudi jaz da bo od sedaj malo vec resnosti do kupcev. Do mene itak ni bitno ker me Citroen ne vidi vec.

Sedaj pa se pojavlja drugi problem !! Kaj naj kupim drugega ?? Najboljse bo da kupim kak 10 let star avto brez elektronike. Bo sigurno bolse :)

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Po mar 12, 2007 1:24 am

ali pa hondo oziroma japonca:))))))

afric
Novinec

Napisal/-a afric Po mar 12, 2007 9:21 am

Samo se za razjasnit koliksna je bila realno skoda v nesreci, ki jo omenja moj servis !!

Najdrazji del so bile luci (neposkodovane). Zaradi odpadlega odbijaca
mi je polomilo nosilce luci in ker placa kasno so jih kar zamenjali (ceprav ni bilo potrebe ker so bile se fiksne.

Hauba je bila cela !! Ce je to za njih totalno razbit avto ???
Priponke
afric_36__051213_080217.jpg
afric_36_390_051213_080250.jpg
afric_36_390_051213_080227.jpg

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Po mar 12, 2007 10:24 am

@afric

Dečko dober si. Vidim, da se te ne da podkupit. Lepo. Vztrajaj do konca, jaz bom pa pesti držal, da ti bo upelo. :tomidelej:

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Po mar 12, 2007 12:24 pm

afric

cel postopek se lepo strinjam s tabo ampak zdaj za luči si jo pa ustrelu...glede na to da so počli nosilci od luči je praw da so jih zamenjali kr če jih ne bi in bi ti to kasneje ugotovil bi se pa bunil da zakaj jih niso kr itak jim zavarovalnica plača in morajo avto uštimat kot novega...čisto prav je da so zamenjali vse kar je bilo poškodovano ob nesreči...je pa res da je daleč od tega da je totalno razbit avtomobil, za dve zamenjani plastiki in luči pa ne morejo tega rečt...

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Po mar 12, 2007 12:45 pm

Takih kot je @afric, bi moralo biti več. Nažalost se pa malokdo poda v tako stvar, ker 'mali' človek je dostikrat nemočen proti velikim korporacijam in firmam, ki imajo denar za dobre odvetnike - in če dodamo sem še stanje in učinkovitost našega sodstva, je rezultat tu.

In naj ne bo ta prispevek na TV le močna zaušnica Citroenu Slovenija ampak OPOZORILO vsem potencialnim avtomobilskim znamkam, avtosalonom ter servisom pri nas, ki mislijo takole nategovat ljudi. :evil:

P.S. Tudi meni gre zadnje čase na smeh ko slišim tisto reklamo: "Niti predstavljate si ne, kaj vse lahko Citroen stori za vas." :lol: :lol: Ironija pa taka.
Antiznačkar po prepričanju

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Po mar 12, 2007 12:52 pm

Uh, komaj čakam Preverjeno!
Bravo Afric, res vsa čast, jaz ne vem, če bi imela toliko vztrajnosti (denarja pa itak ne).
Protonika ima bullbar.

micho_have_BX
Nov uporabnik

Napisal/-a micho_have_BX To mar 13, 2007 12:46 am

To si pa bom pogledal! Upam da boš s tem kaj dosegel - da se bo vsaj Citroen Slovenija začel zavedati da tako ne gre več. Nimajo pa samo oni problemov. Tudi suzuki ni prav bleščeč (sestra je ignis vozila pol leta okoli da so ga ji porihtali - pa še to, ko si ga je osebno pogledal direktor!!).
Moram pa še vsem povedati to da na servisih z grožnjo in pa rekoč, da boš šel v medije ne boš naredil nič - premikati se bo mogoče začelo šele takrat ko boš to storil!!
Tudi sam se vozim s citroenom, vendar mam znjim le starostne probleme (aprila BX praznuje 14 let). Sam avto je bil vse-skozi pri hiši - smo pa kaj kmalu zamenjali pooblaščenega serviserja, saj je ta delal neumnosti.
Sicer je bilo nekaj težav, katere pa smo v roku parih dni odpravili...

LP
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: MercedesV in 11 gostov