ELM bere motorni računalnik ter napake na njem (ECU, a.k.a. MIL lučka).
Za vse ostale napake (ABS, Airbag, ...) so primerni tovarniški programi z pravimi vmesniki ali boljši univerzalci (Lunch, autocom, ...)
denist je napisal/-a:pozdravljeni mene pa zanima če ima kdo doma kakšen tester za prodat univerzalni za pregled elektronike motorja in abs in airbeg. naj mi piše. po možnosti tudi tovorni
ESX je napisal/-a:Kaj pa kaj takega Autel 20 in 1 Airbag ABS SRS Engine MIL Light Reset Tool Fault Code Scanner EX3
http://www.ebay.co.uk/itm/Autel-20-in-1 ... 4d0882b0a3
Ima to možnost testiranja posameznih komponent ? Je primerljiv z autocom-om ? Ali je škoda denarja ze to ?
Gigi21 je napisal/-a:rabu bi kabl z cdjom z wv audi kontakt na pm pa lepo prosm brez nabitih cen 40-50€
Gigi21 je napisal/-a:rabu bi kabl z cdjom z wv audi kontakt na pm pa lepo prosm brez nabitih cen 40-50€
jeronimo je napisal/-a:Pozdravljeni
Mene zanima kake imate izkušnje z namenskim testerjem za PSA grupo. Predvsem če kdo uporablja diagbox verzijo 7.xx ter njegove izkušnje o stabilnosti
ESX je napisal/-a:Original seveda
ridder je napisal/-a:ESX je napisal/-a:Original seveda
definitivno launch.
Cenejši
Širši spekter vozil
širši spekter podprtih enot
možnost izbire jezika
zastopstvo v sloveniji (kontakt na pm)
garancija, servis, updati
tudi autel je dober, ampak moj glas definitivno launchu. mam pa oba da nebo pomote
jeronimo je napisal/-a:Pri kitajcih treba vedno pazit
Kolikor opažam so pa tudi oni začeli original Launch serije prodajat
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov