pskoda je napisal/-a:Saj imaš halogensko ali kseninsko ki se grejejo in se bo hitro posušilo bolj problem bi bil z led lučmi ki se ne grejejo toliko, ampak golf jih itak nima
eUros je napisal/-a:Bom kar tukaj vprasal, da ne odpiram nove teme (ker gre ravno za isti avto).
Priblizuje se namrec servis (menjava olja) jaz pa moram na daljso pot. Za koliko lahko priblizno prekoracim kilometre, da mi nebojo na servisu kaj tezili? Narocil me je pa cez en teden.
Hvala lp
reSpectre je napisal/-a:Sem posnetek naredil kako cvili spredaj pri števcih.
Malo se mi roka trese, važen je tako zvok. Še dobro da je radio, da se ga lahko da naglas, da ni treba umirajočih miši poslušat.
Itak je ta cvilajoč zvok v obeh golfih 7 tko da...(poleg drugega klopota, ki je že bilo odpravljeno). Eden ko je dizel je dokler niso vrata bolj notri naštelali cela vrata potresavalo. Ne veš al bi se jokal al smejal
https://youtu.be/CTaw8qDSUfQ
Za focuse dam pa prvič ko ga operem. Lahko bi res en dokumentarni video naredu, materiala ne bi zmanjkalo. Ala jim vera kake avte delajo leta 2014-2015, slabše ko 10 let nazaj.
Škoda da sem pozabil naredit še posnetek kako ropoče ko se šipe odpirajo in zapirajo, to je sicer samo na enem g7.![]()
Bom ob drugi priliki, pa še mogoče ob dežju kako gumice na podvozju škripajo in mogoče še kdaj kako vse diha ko so kakšni ovinki in se cesta lomi... Pa še zvok tsi-ja ob zagonu bi lahko dal kako zahruli... idej ne zmanjka.
Ali pa kaj od elektronike, ali pa famozna pompa z injektorji.... imaš opilke v filtru nafte?ModraW je napisal/-a:Nima noben kake ideje kaj bi lahko bilo. Verjetno bom šel na servis, mogoče je akumulator?
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov