Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
JoeLoe
Novinec

Napisal/-a JoeLoe To mar 13, 2007 9:28 pm

Aja, višje gor je en Merlaka omenjal. No, k Merlaku tud bicikla ne pelem več.

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika To mar 13, 2007 9:28 pm

Sem gledala! Mehanik me je prav ob živce spravil, da oni (glede ugašanja avta med vožnjo) niso opazili ničesar.... Ne, lastnik ima preveč časa in jih hodi zezat v glavo s takimi.... Tista s ključem je bila močna, škoda, da ga nisi poskusil vžgati s palčko od lučke!
Da o BMW sploh ne govorim - ti se zlekne tam po tisti zofi in gladko reče v kamero, jaz ne vidim, v čem je problem.... :evil: A še nikoli niste videli novega bemflna z dvema barvama karoserije? To je pa ja klasika. Tudi tisti mehurčki v laku, ah dajte no, kakšni so bili pa jugoti, pa se ni nihče sekiral...
Dejansko se delajo norca iz ljudi. :cry:
Protonika ima bullbar.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= To mar 13, 2007 9:29 pm

lol...ma keri lažnivci so to na svetu pa čovek od avto aktiva je mirno lagal v kamero...cigan en, mah kaj cigane žalim sej ni vreden niti te oznake! Jao tatovi eni.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To mar 13, 2007 9:34 pm

nerad to recem samo verjetno se jim tista BMW serija 1 ...ni nic "poznala" ce bi kdo
z 7mico pripeljal direktno v njihov salon bi se pa mogoce mal zganil.. pa tukaj je
predvsem vzrok da je lastnik leasing hisa in ne oseba ki je avto kupila
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček To mar 13, 2007 9:34 pm

protonika je napisal/-a:Sem gledala! Mehanik me je prav ob živce spravil, da oni (glede ugašanja avta med vožnjo) niso opazili ničesar.... Ne, lastnik ima preveč časa in jih hodi zezat v glavo s takimi.... Tista s ključem je bila močna, škoda, da ga nisi poskusil vžgati s palčko od lučke!
Da o BMW sploh ne govorim - ti se zlekne tam po tisti zofi in gladko reče v kamero, jaz ne vidim, v čem je problem.... :evil: A še nikoli niste videli novega bemflna z dvema barvama karoserije? To je pa ja klasika. Tudi tisti mehurčki v laku, ah dajte no, kakšni so bili pa jugoti, pa se ni nihče sekiral...
Dejansko se delajo norca iz ljudi. :cry:

mah jugo je pa res bil avto kot se spodobi, še dons ga mam doma in deluje čudo, več si pa lahko preberete moje komentarje v galeriji
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To mar 13, 2007 9:36 pm

se vidi da jim gre sam za dnar nobenega pravega odnosa nimajo!!

v zadnih parih letih smo kupl 4 nove avte pa na srečo ni blo problemov...

drgač pa megan ko je recimo na kartico se ga da tudi naprej vozit ko kartico vn uzameš ne da se ga pa ugasnit :twisted:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To mar 13, 2007 9:37 pm

milankregar je napisal/-a:O, f*** kakšna katastrofa od Citroena in njihovih serviserjev. Ima brat tudi pravo sranje s hidravliko na citroenu ... crknila pumpa, avto ima prevoženih 60.000km, garancija je mimo, popravilo pa bi stalo 4000 EUR. Avto se sedaj v Salomonovem oglasniku prodaja po delih. Pa sta ga že 2 klicala, če ima pumpo za prodat (isto hidravlika zanič). :roll:

Lahko to malo bolj razjasniš? Garancija na celotno hidravliko pri C5 je 200.000 km, za Xantijo pumpa stane cca 1000 € in verjetno za C5 ni dosti dražja! Malo čudne cifre....

BTW - sem pregledal dva citroforuma in nikjer ni omenjena okvarjena pumpa (cca 250 objav/težav za C5), tako da...

Uporabniški avatar
JoeLoe
Novinec

Napisal/-a JoeLoe To mar 13, 2007 9:37 pm

Ma, ja... Drgač pa kaj vse maehankarji ne naredijo za solde... Moj tast je bil profi voznik in kadar je služben ali pa svoj avto peljal na servis je iz prtljažnika vzel kombinezon in bil tam pa jim gledal pod prste in težil, če kaj ni bilo tako, kot naj bi bilo...
Že to, da je bil zraven je bilo dost...
Je pa to začel počet šele po tem, ko je na svoji Ladi Rivi skoraj menjalnik na cesti pustil potem, ko so mu na pooblaščenem servisu potisni ležaj na sklopki zamenjal (škripal) in so mu pozabili menjalnik prišraufat. Ziher so bili pijani ko mavre.

KVINTON
Nov uporabnik

Kraj: Hotinja Vas

Napisal/-a KVINTON To mar 13, 2007 9:38 pm

milankregar je napisal:

O, f*** kakšna katastrofa od Citroena in njihovih serviserjev. Ima brat tudi pravo sranje s hidravliko na citroenu ... crknila pumpa, avto ima prevoženih 60.000km, garancija je mimo, popravilo pa bi stalo 4000 EUR. Avto se sedaj v Salomonovem oglasniku prodaja po delih. Pa sta ga že 2 klicala, če ima pumpo za prodat (isto hidravlika zanič).

pa dobro, pa kaj zdaj hočeš povedati, da ena usrana pumpa stane 4000 eur, al kaj?
važno da je vlažno....

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Napisal/-a KANZYANI To mar 13, 2007 9:43 pm

Afric res kapo dol, da si se pripravljen do konca borit za svojo pravico. :tomidelej:

Glede Citroena pa res ne vem kakšno vodstvo imajo. Me zanima kakšno izgubo bodo imeli pri prodaji zaradi tega prispevka. Zgleda da so prepričani, da bo izguba manjša od cene Africovega avtomobila. Res tega si ne znam razlagat kakšna je njihova strategija. :?

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To mar 13, 2007 9:47 pm

Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO To mar 13, 2007 9:58 pm

Pravkar sem si ogledal prispevek... grozn... ne morem verjet.
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 To mar 13, 2007 9:59 pm

Ja lepo si vse pokazal. KLjuč je bil sploh zanimiv :lol:
Alpa avto aktiv, kakšen odnos do strank:KATASTROFA :shock:

Uporabniški avatar
zcmr
Novinec

Kraj: GO

Napisal/-a zcmr To mar 13, 2007 10:02 pm

afric cestitam !!! malo me moti ker se novinar ni odpravil posnemat v glavni stab uvoznika teh krip v koper.rad bi slisal njihove uzvisene komentarje, kot tiste barabe v fotelju na bmw.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To mar 13, 2007 10:12 pm

Čestitke zato, da si šel do konca s tem! Globoko sočustvujem s tabo, sem imel podobne težave z mojim renfaultom!
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

afric
Novinec

Napisal/-a afric To mar 13, 2007 10:13 pm

Pozdravcek vsem !

No sedaj upam da sem dobil vsaj kaj zaupanja, ker sem imel obcutek da mi bolj ne verjamete kot pa da mi.
Citroena v Kopru niso nic omenjali ker so imeli le par minut na voljo in ze tako so morali fulll stistit vso stvar, obljubim pa da ce se v kratkem stvari ne porihtajo pride na vrsto casopis. Tam bo pa objavljeno vse do podrobnosti in bo tudi Koper vmes !!

Upam da ste sedaj dejansko videli da me resnicno ne trzajo pet posto na servisu

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 To mar 13, 2007 10:20 pm

Kapo dol afric...mislim, da so naleteli na mino.

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika To mar 13, 2007 10:24 pm

Eden je omenil tudi kartico, da se jo da med vožnjo vzeti ven. Samo če sklepam po tem, kar je anej rekel po TV, se volan brez ključa zaklene, čeprav je motor prižgan? Mislim, če je to res (a si sprobal - no v mirovanju ali pa na praznem parkingu) avto ni le katastrofa, ampak truga! :shock:
Protonika ima bullbar.

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo To mar 13, 2007 10:31 pm

Gledal prispev nisem pa bral vsega kar ste pisali do sedaj...

Sicer res sramota za Citroen (servis in uvoznika) imam pa eno ali dve pripmbi...
- da klima ne dela pod določeno temp ni nič nenavadnega, to je pri veliko avtomobilih. Pri enih je to 5° pri drugih 4°, 3°...
- pa ponavadi ključ nima "kodnega vpisa" na vezju daljinca ampak v ohišju...

Sicer pa se bodo sedaj verjetno zganili... :P

LP
MaKo

afric
Novinec

Napisal/-a afric To mar 13, 2007 10:33 pm

ponavadi ja ampak novi majo vsi v vezju!! ker ko sem vezje vzel stran napise napako na zasciti a se vozilo vseeno prizge !! Pri drugih pa se brez vezja ne. TESTIRANO
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov