lizard je napisal/-a:Regeneracija DPF-ja.
lizard je napisal/-a:Regeneracija DPF-ja. Ne ugašaj avto ko se to dogaja. Naslednjič pa le preberi navodila za uporabo avta, predno ga začneš redno uporabljat.
meglicp je napisal/-a:Ali je kdo slučajno opazil pri radiju, da ko vklopiš naključno predvajanje vedno začne z istim komadom?
lp
maniaxxx je napisal/-a:Nekam veliko napak ima tale KIA, ko sem napisal napake na bivši bratovi ste me pa skor požrli, da si zmišljujem
meglicp je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Nekam veliko napak ima tale KIA, ko sem napisal napake na bivši bratovi ste me pa skor požrli, da si zmišljujem
Kakšne napake - avto dela kt urca. Nimam ne čričkov, ne rje samo tale filter trdih delcov mi ni bil najbolj jasen. Drugače pa super avto!
himi je napisal/-a:Meni se spoh ne zdi, da bi cee'di imeli veliko napak. Vem, da so bile težave z radiom neki časa, ampak to ni bila krivda Kie ampak Siemensa oz dobavitelja. Poleg čričkov v notranjosti nisem zasledil večjih napak.
Seveda se vedno najde kak stvar, ki lahko gre narobe... tudi Kia ni imuna na to. Ampak na splošno, mislim, da so kupci Kie cee'd zelo zadovoljni s kvaliteto njihovih avtomobilov.
meglicp je napisal/-a:Ali se da na kakšen način zmanjšati regeneracija filtra trdih delcov? Ali je med potekom čiščenja bolje voziti v nizkih ali visokih obratih? Sm bral da bi eni aditivi pomagal? Drgač sem pa na zadnjem servisu vprašaj kaj naj bi to bilo pa ni bil nobeden dovolj pameten? Tako da hvala za odgovore -če pa kdo najde kje v navodilih kaj napisanega se pa priporočam za stran!
lp
meglicp je napisal/-a:meglicp je napisal/-a:Ali se da na kakšen način zmanjšati regeneracija filtra trdih delcov? Ali je med potekom čiščenja bolje voziti v nizkih ali visokih obratih? Sm bral da bi eni aditivi pomagal? Drgač sem pa na zadnjem servisu vprašaj kaj naj bi to bilo pa ni bil nobeden dovolj pameten? Tako da hvala za odgovore -če pa kdo najde kje v navodilih kaj napisanega se pa priporočam za stran!
lp
kakšna ideja?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov