Do sedaj je bilo na vozilu odpravljenih že nekaj napak:
-nastavitve sprednjih vrat in pozicija zaponke ključavnice
-tresenje obojnih sprednjih vrat med vožnjo
-pokanje v ključavnici vrat
-stalno pokanje zunanje okrasne letvice na b stebričku(menjava)
-popravljena plastika na predalčku armature
-sam sem popravil zaščitno gumo, ki je štrlela iz sprednjega odbijača
-močan piš vetra v sprednjih vratih
-cviljenje zadnjih vrat pri odpiranju in zapiranju( identično kot tu->>https://www.youtube.com/watch?v=TRE-Vv1GHo4)
Opažam pa nove napake, ki se občasno pojavljajo:
-črički v tapetah vrat in rožlanje zvočnikov ob slabi cesti
-potovalni računalnik laže pri porabi za vsaj 10%
-megla v sprednjih lučeh ob pranju vozila
-pozimi redno cviljenje v armaturi(
https://youtu.be/CTaw8qDSUfQ)
-ob veliki vlažnosti ali deževju zelo glasno podvozje(cviljenje gumic)
-če v hribu zavrtim volan se občasno glasno sliši nekje neko ropotanje
-pri vžigu občasno trikrat avto zažene preden se vžge- ga imam v garaži in ni nič boljše
-ko se peljem po vijugasti in strmi cesti slišim kako se karoserija "lomi" in vse skupaj "diha"
-tesnila sprednjih vrat so že razpokana pa avto še pol leta ni star
- ob odpiranju-zapiranju sprednjega stekla v obeh sprednjih vratih sliši glasno pokanje in škripanje
-zelo glasno butanje nafte v rezervoarju
Pišem zato, ker sem velikokrat rekel da je zadnjič da pišem v zvezi to temo, sedaj pa res zadnjič pišem o golfu 7. Sem kontaktiral uvoznika in
niso ponudili nobene rešitve razen obrnite se na pooblaščenega prodajalca. Če gre človek 2krat v 5 mesecih na servis bi še razumel, ampak s takšnim vozilom lahko greš vsak mesec vsaj 2x na servis in sem bil že vsaj 6krat čeprav vedno niti niso naloga odpirali in so na servisu vw kar po domače malo s kladivom tolkli po zaponki gor in dol in tako dalje. Če imaš dva takšna vozila lahko obiske podvojiš 12x!
Ko pišem na forum je to škoda za vw, ampak sami so me oni v to prisili, če imaš dva podobna avta(drugi ima zanič motor tsi notri in vsako jutri ne veš če bo zdržal do službe, prvi je pa tak kot da si imel totalko z njim...dal si pa skoraj 40 tisoč evrov za oba(eden je sicer na kredit) in kupuješ vw že 25 let me bo mogoče kdo razumel.... Lahko bi predstavil vozila v kakšni v oddaji pa ne bom, že objava na forumu ni lepo dejanje ampak kdor ima vw naj ne pričakuje od garancije/jamstva whatever se imenuje ta nategancija preveč, ker ko se napake začnejo je edina opcija prodaja ali pa da si postaviš šotor pred servis.
Če kdo rabi imam neki dve novi majci seat in audi, korito za prtljažnik za golfa, neke metlice za sneg, dodatne tepihe za g7, časopise vw in če kdo iz foruma hoče mu podarim, ker sem zaključil s to znamko. Pa ne zaradi tovarne in vw vozil, ker vsak avto se lahko pokvari, ampak zato ker so na uvozniku nesposobni, nekateri vw prodajalci(ne vsi) pa podobno, dokler ne kupiš prijaznost, potem pa ignore.
Že ko sem reklamacijo poslal na uvoznika sem moral dvakrat pisati in se jeziti zakaj mi ne odpišejo, da so mi gospodje sploh hoteli odgovoriti, enostavno ne šmirglajo 5 posto. Včasih se res sprašujem a je dandanes stranka res tako samoumevna in da se stvari prodajajo kot vroče žemljice in se ne rabijo nič trudit. Tak občutek sem dobil in za banke vem da je tako, da mastno služijo na megli. Očitno so prodajalci isti.
Ko so pa napisali odgovor pa niso napisali praktično nič konkretnega, V kolikor ne želite več uporabljati vašega vozila lahko s strani pooblaščenih partnerjev pridobite
ponudbo za odkup vozila in lep pozdrav. Kaj naj sem sedaj ob zgubo 5000€ ker ga prodajam zaradi njihove šlamparije? Saj ga ne bi prodajal če bi bilo večino stvari ok. Kdo pa hoče takšno vozilo uporabljat? Očitno zahtevam preveč, ker si ne predstavljam vsaka dva tedna viseti na vw servisu. če si oni tako predstavljajo pa naj delajo popoldneve zastonj samo naj pazijo da ne bo popoldne deževalo ker lahko imajo mokro v das auto.
Lep pozdrav ekipa karkoli ste mi že dala odgovor, razkurl ste me do konca čestitam. 100 kupcev se lahko na taktiko ignorance znebite ampak imeli ste nesrečo da jaz nisem ostal tiho in sem se vam s tem postom naredil reklamo ki bo "požrla" 1 mesec zakupljenih reklam, kjer stane 1 sekunda reklame tudi na televiziji tudi 50€, 10sek 500€. Delavec si ne predstavlja koliko trošijo brandi za marketing in njihovo nedotakljivo podobo. Pogoste reklame vsi brandi uporabljajo zato, da se potem usidra v človekovo podzavest in kot ovce kupujemo iste stvari... Televizija, športniki, tekme... kdo bi jim dajal milijone za reklamiranje če se ti potem ne povrnejo? Nihče.