xandrej je napisal/-a:Stari jaz kupim ta avto to je neuničljivo, da ti 1 leto kuha (kot praviš) pa ni počla glava ali vsaj spustila dihtunga na glavi... Ene par dejstev je, da ti je treso diske kakorkoli... Se strinjam s par trditvami s temi pa se ne:
Čip za zagon motorja je v ključu (kovinski del) vezje nima veze ker samo odklepa avto. Rezervni ključ je čisto navaden brez daljinca pa glih tak avto vžge...
Aja pa najdi en avto ko mu klima DELA pod 3 stopinjami celzija.
Praviš, da se je mami kadilo iz haube. Od kod se je kadilo? Nekje bi se potem moralo videt od kod črni dim al bi se kaj vžgalo ali kakorkoli. Ne pa da se je kadilo se razkadilo pa potem nikjer nič videlo...
Drugače vrjamem, da si mel pizdarije ampak vse ni po moje čisto tak. Vsak ki se vsaj malo spozna na avte bo povedal ta dejstva ki sem ti jih napisal zgoraj.
Cip je na vezju, kadilo se je a nevem od kje ker mi tega v Kopru niti sami niso znali povedati, so pa policaji za price tako da tukaj ni dvoma. Klima res pri veceini ne dela pod 3 stopinjami a se nobenemu ne megli v avtu, tako da .......
Ce mi pa ne verjames za kljuc, vprasaj kakega citroenasa, poskusi vzeti vn vezje in bos videl da se ne prizge !!! Rezerven kljuc pa je enak originalnemu !!
In ce bi precital par postov nazaj bi prebral da smo to TESTIRALI !!!
Kar se pa kuhanja tice, imam evidentirano, slikano in Snemano tako da si zadrzi komentarje prosim !
Sploh pa nisem nobenega zaliu po TV in niti govoril slabo o citroenu. komentiral sem le moje vozilo tako da nebi sedaj o tem in mislim da ste vsi videli da je precej stvari ki ne stima. To od kljuca in od klime je najmanj !!! Pa se vidis sam da me na servisu sploh ne vzamejo resno, ker se vedno trdi da je vozilo B.P.
Sploh pa, kaj mislis da bi si upal it na TV ce nebi bilo res in omenjati policijo ?? Imas smisel za humor ??