Nasveti in napotki ter povpraševanja...

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo To mar 13, 2007 10:34 pm

afric je napisal/-a:ponavadi ja ampak novi majo vsi v vezju!! ker ko sem vezje vzel stran napise napako na zasciti a se vozilo vseeno prizge !! Pri drugih pa se brez vezja ne. TESTIRANO

OK potem pa moja napaka... včasih vem da je bilo v ohišju...
:lol:

Drugace pa kar po njih... 8)

Lp
MaKo

KVINTON
Nov uporabnik

Kraj: Hotinja Vas

Napisal/-a KVINTON To mar 13, 2007 10:37 pm

predlagam, da afric napiše kako je prišel do tega, da avto deluje brez ključa
važno da je vlažno....

afric
Novinec

Napisal/-a afric To mar 13, 2007 10:39 pm

KVINTON je napisal/-a:predlagam, da afric napiše kako je prišel do tega, da avto deluje brez ključa

Avto se mi je med voznjo ugasnil in sem obrnil kljuc v pozicijo 0 in ko sem ga hotel dat nazaj v kontakt da se vozilo zazene, se je le to zgodilo z kljucem se vedno v poziciji 0.

To sem omenil parim, pisal tudi na zps in ker sem dobival neresne odgovore sem malo poskusal in cca ugotovil na kaksne nacine se avto prizge....

nato pa objavil, ... Malenkost bi rekli na citroenu

afric
Novinec

Napisal/-a afric To mar 13, 2007 10:40 pm

SPLOH SI NE PREDSTAVLJATE KAJ VSE LAHKO CITROEN STORI ZA VAS :lol:

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Napisal/-a Sierrator To mar 13, 2007 10:58 pm

Saj sem si že po tvojih opisih predstavljal, kako zgleda voziti brez ključa, ampak na TV mi je bilo pa prav smešno... Ključ ven, avto pa še kar brum brum... BTW, kodni zapis je res v vezju - enkrat sem poskusil vžgati Mondeota brez vezja pa ni reagiral.

V glavnem: bravo Anej. Pa ne glede ali je kriv avto ali serviser ali pa oba.
.
.
.
Glede onega tipa na AvtoAktivu pa bi si sposodil stavek, ki ga je enkrat uporabil en moj sodelavec: "ma saj ga že po glasu slišiš, da je k****n". Dodal bi pa še tole: njegov fris in obnašanje pa to le potrdita!
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.

micho_have_BX
Nov uporabnik

Napisal/-a micho_have_BX To mar 13, 2007 11:13 pm

Problem ni pri samem citroenu, ampak pri citroen slovenija, in pa licenčnih prodajalcih in serviserjih... Se je umes nabralo veliko svinjarije, ki blatijo znamko citroen, in iz tega še mastne denarce vlečejo!

On tip v avtoaktivu je pa kar en vodni avtolak izzumu - heh, kolk so loh eni tolk neumni!

LP
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To mar 13, 2007 11:17 pm

milankregar je napisal/-a:O, f*** kakšna katastrofa od Citroena in njihovih serviserjev. Ima brat tudi pravo sranje s hidravliko na citroenu ... crknila pumpa, avto ima prevoženih 60.000km, garancija je mimo, popravilo pa bi stalo 4000 EUR. Avto se sedaj v Salomonovem oglasniku prodaja po delih. Pa sta ga že 2 klicala, če ima pumpo za prodat (isto hidravlika zanič). :roll:

Na katerem avtu?

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo To mar 13, 2007 11:25 pm

micho_have_BX je napisal/-a:Problem ni pri samem citroenu, ampak pri citroen slovenija, in pa licenčnih prodajalcih in serviserjih... Se je umes nabralo veliko svinjarije, ki blatijo znamko citroen, in iz tega še mastne denarce vlečejo!

On tip v avtoaktivu je pa kar en vodni avtolak izzumu - heh, kolk so loh eni tolk neumni!

LP

No lih izumu ga ni, ker so vsi novejši avtomobili barvani z barvami na vodni osnovi...
...ekologija pa to... ;)

LP in lepo noč...
MaKo

profič
Nov uporabnik

Kraj: Šmarje pri jelšah

Napisal/-a profič To mar 13, 2007 11:31 pm

Bravo
Že leta govorim ljudem da ne kupujejo tega francoskega sranja,ker ti še vedno delajo svoj prvi avto pa zgleda da ga bomo še dolgo čakali.Zdaj pa se mi kar smiliš ko na svoji
koži čutiš ko se še slovenci delajo francoze.
Sam sem imel pred leti AX-a in v dveh letih lahko zadevo opišem na kratko:
doživel je RAZPAD SISTEMA
Pa da ne vzameš slučajno drug avto ,samo cash pa pojd po kakega japonca.
Prej ko slej mora tvoja resnica zmagati,pa zahtevaj še plačo za testnega voznika.
Veliko uspeha spremljamo potek naprej,obveščaj.
po pameti da ne bo več škode kot koristi
stvar ne moreš popravljat ,če ne veš kako deluje

micho_have_BX
Nov uporabnik

Napisal/-a micho_have_BX To mar 13, 2007 11:47 pm

Ja sj novejši avtolaki so na vodni osnovi - niso pa to vodne barve! Hotu sm samo rečt, da je tip to zelo neprofesionalno povedu...
Skratka obema želim, da bi se za njih vse lepo izteklo, nasplošno pa da se citroen, pa nasploh vsi avtodealerji novih vozil mal zamislijo kolko daleč, je en sam človek zmožen priti!!

LP
Slika

trafo66

Napisal/-a trafo66 Sr mar 14, 2007 12:07 am

vsaj deset miljončkov ti morajo tepci na citroenu plačat. matr so kaveljci. tisti tip na avtoaktivu je malo v zaostanku z vodno barvo. jaz mam avto letnik 95 doma ki ima že barvo na vodni osnovi. on pa razlaga da se to sedaj po novem tako barva. treba jim je eno par tožbic da bojo zgubli in potem bojo prekleto premislili če bodo ignorirali če ji kdo reklamira kakšno kripo. to je zato ker vsi kupci odnehajo. jaz če bi bil v taki situaciji bi tudi šel do konca . klinc jih gleda

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For Sr mar 14, 2007 12:13 am

Super! Bravo! Čestitam!
Vse je to v redu, ampak problem ostaje odprt? Noben ni popustil? Agonija se nadaljuje?

Vse to bi bilo super če bi bil kakšen rezultat! :?

Kaj boš pa zdaj?

Drugač pa, svaka čast za vse kar si dosegel! Klanjam se ti, res... ;)

Zelo vesel bi bil ( najbrž ti tudi?) da bi ti imel kaj od tega. Ok....fajn občutek je, ko lahko "mišice" pokažemo....tudi mi navadni smrtniki, ampak... :? ??? Še zmeraj si na istem.

Nekaj podobnega (malenkost v primerjavi s tem) sem imel z VW, pa je dnevnik objavil moje pismo in so me takoj iz Porscheja klicali i opravičevali se. Z srevisa so takoj klicali da lahko stvar uštimaju že jutri, kar so tudi storili. Pred tem sem pa tri mesece telefonaril okrog kot en slepec. :roll:

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Sr mar 14, 2007 1:20 am

Super prispevek, škoda ker so na POP TV tako zelo omejeni s časom, da nisi mogel še kaj več povedat. Me je pa tisto ugašanje avta med samo vožnjo spomnilo na moj prejšnji avto (polo), ki mi je ene parkrat isto naredil in seveda na servisu niso nikol nič ugotovil. Hvala bogu sem se avta znebil že pred časom za soliden denar in kupil rabljenega japonca (Mazda 6), ki že skoraj leto in pol dela kot urca BP. :D

Upam, da se tudi tebi vse dobro izteče in da ti uspe privit te barabe. :twisted: Tisti iz avto aktiva naj se pa stran vrže, ker dobro ve, da ima avto napako in mu le zaradi bedaste birokracije z leasingom ne dajo novega avta. :roll: :roll: :roll:
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
andsuzuki
Nov uporabnik

Kraj: Goriška

Napisal/-a andsuzuki Sr mar 14, 2007 7:44 am

Tisto z vožnjo brez ključa je pa res bilo super videt :D :bonk

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Sr mar 14, 2007 7:52 am

Kdaj bo ponovitev?

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr mar 14, 2007 8:00 am

Tamara je napisal/-a:Kdaj bo ponovitev?

tu lahko vedno pogledaš

http://24ur.com/naslovnica/novice/slove ... 171769.php

dobr si tole naredil. ;)

p.s: tole s ključem je pa fora stoletja :lol:

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr mar 14, 2007 11:30 am

Stari jaz kupim ta avto to je neuničljivo, da ti 1 leto kuha (kot praviš) pa ni počla glava ali vsaj spustila dihtunga na glavi... Ene par dejstev je, da ti je treso diske kakorkoli... Se strinjam s par trditvami s temi pa se ne:

Čip za zagon motorja je v ključu (kovinski del) vezje nima veze ker samo odklepa avto. Rezervni ključ je čisto navaden brez daljinca pa glih tak avto vžge...

Aja pa najdi en avto ko mu klima DELA pod 3 stopinjami celzija.

Praviš, da se je mami kadilo iz haube. Od kod se je kadilo? Nekje bi se potem moralo videt od kod črni dim al bi se kaj vžgalo ali kakorkoli. Ne pa da se je kadilo se razkadilo pa potem nikjer nič videlo...

Drugače vrjamem, da si mel pizdarije ampak vse ni po moje čisto tak. Vsak ki se vsaj malo spozna na avte bo povedal ta dejstva ki sem ti jih napisal zgoraj.

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Napisal/-a KANZYANI Sr mar 14, 2007 11:40 am

Ahhhhhhhhh :roll:

Uporabniški avatar
DelPiero
Nov uporabnik

Napisal/-a DelPiero Sr mar 14, 2007 11:46 am

xandrej je napisal/-a:Stari jaz kupim ta avto to je neuničljivo, da ti 1 leto kuha (kot praviš) pa ni počla glava ali vsaj spustila dihtunga na glavi... Ene par dejstev je, da ti je treso diske kakorkoli... Se strinjam s par trditvami s temi pa se ne:

Čip za zagon motorja je v ključu (kovinski del) vezje nima veze ker samo odklepa avto. Rezervni ključ je čisto navaden brez daljinca pa glih tak avto vžge...

Praviš, da se je mami kadilo iz haube. Od kod se je kadilo? Nekje bi se potem moralo videt od kod črni dim al bi se kaj vžgalo ali kakorkoli. Ne pa da se je kadilo se razkadilo pa potem nikjer nič videlo...

Drugače vrjamem, da si mel pizdarije ampak vse ni po moje čisto tak. Vsak ki se vsaj malo spozna na avte bo povedal ta dejstva ki sem ti jih napisal zgoraj.

Zdej pa nehaj že težiti. Če ti kaj ne paše ne rabiš brat posta oz. sploh kaj pisat. :evil:

afric
Novinec

Napisal/-a afric Sr mar 14, 2007 11:47 am

xandrej je napisal/-a:Stari jaz kupim ta avto to je neuničljivo, da ti 1 leto kuha (kot praviš) pa ni počla glava ali vsaj spustila dihtunga na glavi... Ene par dejstev je, da ti je treso diske kakorkoli... Se strinjam s par trditvami s temi pa se ne:

Cip je na vezju, kadilo se je a nevem od kje ker mi tega v Kopru niti sami niso znali povedati, so pa policaji za price tako da tukaj ni dvoma. Klima res pri veceini ne dela pod 3 stopinjami a se nobenemu ne megli v avtu, tako da .......

Ce mi pa ne verjames za kljuc, vprasaj kakega citroenasa, poskusi vzeti vn vezje in bos videl da se ne prizge !!! Rezerven kljuc pa je enak originalnemu !!
In ce bi precital par postov nazaj bi prebral da smo to TESTIRALI !!!

Kar se pa kuhanja tice, imam evidentirano, slikano in Snemano tako da si zadrzi komentarje prosim !
Sploh pa nisem nobenega zaliu po TV in niti govoril slabo o citroenu. komentiral sem le moje vozilo tako da nebi sedaj o tem in mislim da ste vsi videli da je precej stvari ki ne stima. To od kljuca in od klime je najmanj !!! Pa se vidis sam da me na servisu sploh ne vzamejo resno, ker se vedno trdi da je vozilo B.P.

Sploh pa, kaj mislis da bi si upal it na TV ce nebi bilo res in omenjati policijo ?? Imas smisel za humor ??
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 7 gostov