pskoda je napisal/-a:Preveč šparaš svojega dizla.
Jaz svojega ne šparam od novega oz po prevoženh cca 1kkm je že videl 4000rpm in ko prižgem mrzel motor takoj speljem nič ne čakam samo, kar malo bolj pazim ko je mrzel ko je pa ogret pa redko vozim pod 2500rpm. Preventivnih ali nekoh po moje brezveznih servisov nisem delal, ampak jih delam na 15kkm. Sedaj imam cca 35kkm in dela ko šus.
uros11 je napisal/-a:u.... mah, ker smo vsega hudega vajeni, ni to vse skupaj nič posebnega, čeprav za ta dnar....
pskoda je napisal/-a:Preveč šparaš svojega dizla.
Jaz svojega ne šparam od novega oz po prevoženh cca 1kkm je že videl 4000rpm in ko prižgem mrzel motor takoj speljem nič ne čakam samo, kar malo bolj pazim ko je mrzel ko je pa ogret pa redko vozim pod 2500rpm. Preventivnih ali nekoh po moje brezveznih servisov nisem delal, ampak jih delam na 15kkm. Sedaj imam cca 35kkm in dela ko šus.
Clancy je napisal/-a:
Saj to je glavni problem. Ko naštevam napake, nekatere so prav banalne, se zdi, da sem preveč picajzlasti, ampak za 25k€ koliko je po ceniku avto stal, se to ne bi smelo dogajati.
ModraW je napisal/-a::idea: öpskoda je napisal/-a:Preveč šparaš svojega dizla.
Mislis? Več kot 140 se ne morem peljat na avtocesti, da bi pa prestavljal nad 3000 obrati mi je pa brezveze,. Sem že tudi ampak ne velikokrat. Tist link zgoraj ko motor krepa je nov golf 7 2.0 tdi.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 16 gostov