dogovoril da ga zrihta u piko prepuca vse kanale v glavi itd in naj raje počasa dela pa dobro kot hitro in slabo.
po letih le ta dobi mikro razpoke ki vodijo do tega kar mi opisuješ..
k maš avto na pou v razsulu vrjetno
med sestavo sem biu na servisu in sam vidu zadevo kako je narjena.
power19 je napisal/-a:primozek68 ti si en baltazar ceu ! k maš avto na pou v razsulu vrjetno. Brat pa tud ne znaš kot kaže.. sem vmes napisu da mehankarja poznam in vem kako dela pa še vmes med sestavo sem biu na servisu in sam vidu zadevo kako je narjena. Tko da ne mi palamudit s takimi idiotskimi! ja 635eu. dela je blo za 212eu materiala za 315 pa davek je biu nekaj čez 100.
xsara je napisal/-a:pa koji qurac, puste človeka na mir, če je bil predračun pol manjši kot končno plačilo in če je njemu kul in avto dela, pol je to to, poleg tega kaj pa vi veste kolk on pozna mehankarja, mogoče cela žlahta tja voz in majo 20 avtomobilov in se potem zaradi stalnosti bolj potrudjo.......hvala bogu, da je še obstajajo taki servisi.............
xsara je napisal/-a:pa koji qurac, puste človeka na mir, če je bil predračun pol manjši kot končno plačilo in če je njemu kul in avto dela, pol je to to, poleg tega kaj pa vi veste kolk on pozna mehankarja, mogoče cela žlahta tja voz in majo 20 avtomobilov in se potem zaradi stalnosti bolj potrudjo.......hvala bogu, da je še obstajajo taki servisi.............
čare je napisal/-a:Niti nimaš kaj zayebat če ga takoj forsiraš
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov