Ta anketa je čist realna - ampak ne s temo - tukaj se vidi katerih avtomobilov imajo forumovci največ.
To je čist isto kt takrat k je imela NLB probleme s transakcijskimi računi - vsi so pi**ili čez NLB, ampak vse banke so pa imele probleme, sam ker ima NLB največ strank, je bilo teh 14000, ki so imeli probleme samo 2% vseh, ki imajo na NLB račun, samo v primerjavi z ostalimi bankamu so imeli u bistvu še malo problemov, ker če bi procentualno gledali, so imele ostale banke (v % seveda) veliko več nezadovoljnih komitentov.
In tukaj je tut tko 300 jih ima renaulte in fiate, ostali smo v manjšini - se pravi, da največ napak se bo pri njih pokazalo, ampak procentualno pa sploh ni nujno, da so to najbolj pokvarljivi avtomobili.
Ja pa naredmo šeeno anketo kere avte mamo forumovci in poj zračunejmo procente... Če je 24 renojev obtičalo, mamo jih pa 30 je to kr velik ane. Okok, sj vem da jih je več. Doma mamo espasića in dela ko urca (tok tok)..
mel clia, ostal na cesti premnogokrat. Od pobranega navoja 3 cilindra do vode v karterju, pretrganega jermena, zvite glave motorja, crknjene sonde lambda ipd pizdarij. Enkrat reno nikol vec reno. Hvala lepa za tako kripo - moje izkusnje. clio letnik 01.
s cliotom - zapelu v lukno na cesti in zlomu nosilce za masino in menjalnik tko da mi je masina skor dol padla ops:, sam tle gre bolj za mojo kot tovarnisko napako
od štiri Renaulta sta me dva pustila na cesti - Clio in Twingo
od Zastave - 128 - polomila se je plastika na sklopki
od 4 Škode - nobena, vse so delale in dleajo kot ura,kljub prevoženim km.
Lada samara me je v 90000 prevoženih pustila na cesti samo enkrat - elektronski vžig je odpovedal
Peugeot 104 - nikoli
Renault 9 - nikoli
A poznate kako povezavo kjer je spisek avtomobilov in pa pokvarljivost oz. napake
Se mi zdi da sem enkrat že tuki to zasledil pa me zanima kje si to lahko pogledaš, mislim da je bila neka nemška stran???
ostal na cesti z nobenmu, najvecje tezave pa sem imel z renaulti ( pa vsi so bli redno vzdrzevani in se skoraj novi), najmanj tezav s skodo in hyundaiem..
maniaxxx je napisal/-a:baggio, kerga renaulta pa mas? največje težave so z 1.416v in dci motorji kolkr js vem, sem pa slišal da tudi lagune niso brez muh
Mam dCija 80, laufa 15000 km brez problema in upam, da bo tako tud vnaprej.
Sicer ga pa kr merkam in ga neogretga nkol ne tiščim, ...
Drgač pa sem dosedaj mel bencinarje
- ZASTAVA 101, nkol crknla, največji problem je bil puščanje olja glave motorja
- OPEL KADET 1,2 star ko zemla, največji problem je bil puščanje olja glave motorja
- CITROEN AX 1.1 , špica avto, nč stroškov, 6,0 l/100, največji problem je bil puščanje olja glave motorja
Zato sm pol kupu cliiča, kjer upam da ne bo podobnih problemov (fotr je
alergičen na kaplce olja na asfaltu pred hišo ...)