Nikola_Tesla je napisal/-a:Pomembno je da se ostanke peskanja z vseh delov dobro očisti (spere, spiha), da se kasneje ne dogaja kaj nepredvidljivega.
primozek68 je napisal/-a:Nikola_Tesla je napisal/-a:Pomembno je da se ostanke peskanja z vseh delov dobro očisti (spere, spiha), da se kasneje ne dogaja kaj nepredvidljivega.
Pa nehaj že enkrat utrujat s temi tvojimi splošno znanimi dejstvi...
stevor je napisal/-a:Danes smo zadevo rešili. Nabrale so se saje v trubini. Možakr mi je očistil turbino, zamenjal tesnila ter jo speskal. Strošek je bil 170 eur . V to ceno je všteta demontaža in montaža turbine.
muc396 je napisal/-a:Moja izkušnja z 2.0 TDI letnik 2004: Podobno je pri 120-140kmh precejkrat vrgel v zasilni program (izguba moči in max 100kmh na uro). To se je ponavljalo skoraj leto dni. Potem sem v bencin vlil neko čistilno zadevo (tekočino), ne vem firme, je bila pa italijanska. Po tistem vse ok. Nikoli več zasilnega programa. LP; M
abbe je napisal/-a:stevor je napisal/-a:Danes smo zadevo rešili. Nabrale so se saje v trubini. Možakr mi je očistil turbino, zamenjal tesnila ter jo speskal. Strošek je bil 170 eur . V to ceno je všteta demontaža in montaža turbine.
kera tesnila jemenjal?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov