Nasveti in napotki ter povpraševanja...

muc396
Nov uporabnik

Re: Octavia 2.0 TDI izguba moči

Napisal/-a muc396 Pe mar 06, 2015 2:43 pm

Moja izkušnja z 2.0 TDI letnik 2004: Podobno je pri 120-140kmh precejkrat vrgel v zasilni program (izguba moči in max 100kmh na uro). To se je ponavljalo skoraj leto dni. Potem sem v bencin vlil neko čistilno zadevo (tekočino), ne vem firme, je bila pa italijanska. Po tistem vse ok. Nikoli več zasilnega programa. LP; M

Nikola_Tesla
Stalni uporabnik

Napisal/-a Nikola_Tesla Pe mar 06, 2015 3:18 pm

Pomembno je da se ostanke peskanja z vseh delov dobro očisti (spere, spiha), da se kasneje ne dogaja kaj nepredvidljivega.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe mar 06, 2015 3:42 pm

Nikola_Tesla je napisal/-a:Pomembno je da se ostanke peskanja z vseh delov dobro očisti (spere, spiha), da se kasneje ne dogaja kaj nepredvidljivega.

A dej ne s*** že enkrat. Ni to šasija od kašnega terenca,kjer je polno lukenj in vogalov,kjer pesek ostane. Turbino se peska samo po zunanji strani in še to zaradi izgleda. Bi mogu bit slep človk ali pa šalabajzerski mesar, da bi jo od peska skup dajal. Pa nehaj že enkrat utrujat s temi tvojimi splošno znanimi dejstvi,ker ne izpadeš pameten,ampak papagaj.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
=swen=
Uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a =swen= Pe mar 06, 2015 6:12 pm

primozek68 je napisal/-a:
Nikola_Tesla je napisal/-a:Pomembno je da se ostanke peskanja z vseh delov dobro očisti (spere, spiha), da se kasneje ne dogaja kaj nepredvidljivega.

Pa nehaj že enkrat utrujat s temi tvojimi splošno znanimi dejstvi...

X2

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe mar 06, 2015 6:17 pm

stevor je napisal/-a:Danes smo zadevo rešili. Nabrale so se saje v trubini. Možakr mi je očistil turbino, zamenjal tesnila ter jo speskal. Strošek je bil 170 eur . V to ceno je všteta demontaža in montaža turbine.

kera tesnila jemenjal?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe mar 06, 2015 6:19 pm

muc396 je napisal/-a:Moja izkušnja z 2.0 TDI letnik 2004: Podobno je pri 120-140kmh precejkrat vrgel v zasilni program (izguba moči in max 100kmh na uro). To se je ponavljalo skoraj leto dni. Potem sem v bencin vlil neko čistilno zadevo (tekočino), ne vem firme, je bila pa italijanska. Po tistem vse ok. Nikoli več zasilnega programa. LP; M

ti sigurno nisi imel tezav z tlakom turbine, ker nikakor ne vidim
povezave med nafto in tlakom turbine..
Ni vse res kar napišem

stevor
Nov uporabnik

Napisal/-a stevor So mar 07, 2015 11:35 am

abbe je napisal/-a:
stevor je napisal/-a:Danes smo zadevo rešili. Nabrale so se saje v trubini. Možakr mi je očistil turbino, zamenjal tesnila ter jo speskal. Strošek je bil 170 eur . V to ceno je všteta demontaža in montaža turbine.

kera tesnila jemenjal?

Glej tolko se glih ne razumem v turbine ampak jih je blo kr neki(tesnil). Ampak glej cena je kakorkoli normalna....neoderuška. In avto dela kot urca in ni slišat žvižganja turbine.Za vržt dol in nazaj gor turbino je računu 60 eur. In nobenga šraufa ni polomu :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov