Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Đin
Novinec

Re: Ocena stroška popravila Clio 99 nujno:)

Napisal/-a Đin Če mar 19, 2015 10:01 am

Khm... skratka, kam mi priporocate da peljem?:) Kalan?

Uporabniški avatar
ojnica
aka Sonček

Kraj: daleč še iz Vrhnike

Napisal/-a ojnica Če mar 19, 2015 11:53 am

Ne vem zakaj se tolk jeziš nad okvaram, tole porihtaš za 100 evrov, pol avta za 500 evrov, ko pa gre pri novejšem avtu šoba al glava v tri pmat. in je treba dat par jurjev je pa treba dat.

Zrihtaj zadnje zavore, zamenjaj obloge, cilidrčka, in zajli, za dele se obrni na uporabnika hippo, za zamenjavo pa na Fan-a, ker ima tud zavorni servis v Ljubljani.

Đin
Novinec

Napisal/-a Đin Če mar 19, 2015 12:13 pm

Sj se ne jezim. Sam sprasujem za nasvet kam peljati da bo cim prej in kvalitetno narejeno. Bi pa zelel to urediti najkasneje jutri, da ne bom rabil se enkrat placati tehnicnega. Hvala za nasvet glede uporabnikov foruma, ampak se mi zdi da bi to predolgo trajal + nimam casa klicart naokol in rihtat, ker delam cele dneve.

5cenic
Novinec

Napisal/-a 5cenic Če mar 19, 2015 12:21 pm

Upraši na Astilbo.

edit: pomoje lahk preko telefona uprašaš kok te bo prišel strošek popravila, da boš vedel na čem si.

Osebno sem za menjavo zavornih ploščic poklical se ve zmenil, čez 5 min so me nazaj poklicali in mi povedali do centa koliko me bo to prišlo. Res pa je, da sem naročen šele jutri, tako da bom videl, če bo znesek res tak. Vendar glede na komentarje na Renault forumu verjamem, da so pošteni.

Đin
Novinec

Napisal/-a Đin Pe mar 20, 2015 9:29 am

5cenic je napisal/-a:Upraši na Astilbo.

edit: pomoje lahk preko telefona uprašaš kok te bo prišel strošek popravila, da boš vedel na čem si.

Osebno sem za menjavo zavornih ploščic poklical se ve zmenil, čez 5 min so me nazaj poklicali in mi povedali do centa koliko me bo to prišlo. Res pa je, da sem naročen šele jutri, tako da bom videl, če bo znesek res tak. Vendar glede na komentarje na Renault forumu verjamem, da so pošteni.

Hvala za priporocilo. Bom poklical, vendar malenkost kasneje. Vceraj smo se lev zadn bobn spucal in nategnli in avto je na koncu sel cez tehnicnega, vendar komaj tako da tole moram porihtat. Si bom pa vzel cas da v miru najdem dober servis...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe mar 20, 2015 2:37 pm

Kako rad bi videl tega ki ti je rihtal kako je rihtal,ker Cliota naštelat je tako luštno delo da moraš bit res tele ,da ga ne znaš.Največji problem je odstranit bobne to je pa to.

Uporabniški avatar
ojnica
aka Sonček

Kraj: daleč še iz Vrhnike

Napisal/-a ojnica Pe mar 20, 2015 8:57 pm

Če je zarustano vrjetno ne pomaga, četud je nastavil pakne.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov