Ni mi problem teh 40€. Sem na tem področju izredno preventiven in tudi za dobro delo vedno rad plačam. Strah me je samo, da ne bi slabše naredil (ne vem, zagotovo je pri sistemu kakšna zadeva že malo dotrajana, recimo kakšen čep). Avto je pač star in določene obrabe ne moreš preprečiti. Kot sem omenil, na materialu nikoli ne šparam, pozimi recimo celo vedno gledam, da z avta čimprej sperem sol, ko se otopli. In take malenkosti se zelo poznajo. Le pri klimi sem prvič malce v dvomih sedaj zaradi starosti, drugače sploh ne bi razmišljal in bi napolnil.
Klima mi ne hladi tako kot je včasih, ko je ledeno pihala ven, mi je pa v teh vročih dneh še vedno odlično hladila (meni osebno ravno pravšnja temperatura) brez, da bi imel vklopljeno zaprto kroženje zraka.
In mnenja tukaj so res različna. Eni pravijo pusti dokler se ti ne izprazni (osebno jih poznam kar nekaj, ki tako delajo, pa jim kompresor še vedno deluje), drugi pravijo nujno napolni. To, da je potreben servis na 2 leti pa tudi jaz ne verjamem.
Drugače pa ja. Jaz jo prižgem vsak mesec malo. Se mi zdi, da je res slabo za napravo, če je nič ne prižigaš toliko mesecev, potem pa jo na polno obremeniš. Heh, raje ne govori. Meni se poraba ogromno dvigne, se mi zdi, da je zdajle (motor je 1.6 16W) kar goltal bencin, ko sem se vozil s prižgano klimo po mestu, na avtocesti seveda ni tako hudo. O moči avta pa tudi a raje ne bom govoril, ker mu jo čisto pobere

. Če moram kje hitro pospešiti, da ne oviram prometa, jo tako vedno izklopim za tisti trenutek.
Mislim, da bom zadevo res pustil raje. Pa jo bom napolnil, ko bo začelo pihati toplo.