DePalmo je napisal/-a:Avto smo dobili nazaj, ne cuka več, razlog so bile svečke in kabli. Kabli so bili poviti z izolir trakom in je prebijalo, ena od svečk pa čisto zažgana. Stroška je bilo 550 evrov, pa naj bi mehanik bil ugoden ... Meni se zdi kar fajn drago, ali pa sem se razvadil ko za svojega sam nabavljam dele, moj mehanik mi pa da ugodno ceno.
Menjalo se je:
- zadnje pakne s cilindri
- zadnji bobni
- svečke
- kabli za svečke
- tesnila pri ventilih in sesalnem kolektorju
- povoskalo se je celotno podvozje
Kar smatram še kot nujen vložek:
- ko se pelješ na vsake toliko smrdi po bencinu v notranjosti, ampak ko sem dvignil zadnjo klop in prišel do bencinske pumpe ni nič videti mokro, tako da je napaka nekje drugje,
- menjava sprednjih diskov in ploščic, ker ne zavira tako dobro kot bi lahko. Se ustavi, ampak ni to to.
Nato pa upam da se z vlaganjem zaključi. Če bi avto drugače bil vredu ohranjen, bi se poštimalo še malo morje drugih zadev (večinoma malenkosti, ampak se bi nabralo) in avto imelo še par let, tako pa pač ne, samo nujne stvari.
To je toNaj bo to šola za ostale za nas je, avto obvezno na dvigalo ne glede na vrednost razen če imate denar za stran metat, idealno pa je če ga pregleda mehanik.
LOL. Omenjenih delov dobis pr vsakemu lokalnemu odpadu za drobiz. Prvic slisim za povoskano podvozje, mnda je to izolirano z bitumenom al kej podobnega. Men je sla pred kratkim bencinska crpalka dobu sem jo za 10 evrov pr lokalcu zravn pa pobral zastojn kot nove sprednje diske in ploscice da jih mam k bo cajt za menjavo (dobr si me spomnil da si naslednjic poberem se zadnje bobne in pakne) Kable sm si tudi zastojn zrihtal par kompletov, ampak zaenkrat jih se nisem rabil. 500 evrov za tole popravilo?

Aja drugace je lanos en med najbol vzdrzljivih avtov ever, plocevina je izredno trpezna mas lanose k so kot novi brez pikice arje kljub letnikom. Moj je 1.3 na plin prpelu sem si ga par let nazaj iz italije tudi brez pike rje doslej kot sem povedal le ena okvara (bencinska crpalka). Ne da se mi ga menjat, sploh pa ker je na plin in se furam za 4e na 100k. Dobesedno najbolj preprost avto za popraulat, pa tudi pokvarit se nima kej razen benz pumpe in cinspule (pozabil sem prej napisat sem si jo tut nabavil za 10e pa jo mam v rezervo)