Sk|Diver je napisal/-a:red_mamba mi lahko poveš kje pogledaš v ta avtodata? Progy na PC-ju al kje na netu?
Gricko avto drugače normalno potegne ko stopiš na gas. Dej ga vžgi in daj v prosti tek. Mal počaki, če je mrzu, da laufa brez čoka in potem stisn gas v poden na hitr. Isto nared z toplo mašino. Če prec zavrti pol bo to dobr, če pa ne da prej mal počepne pol pa zavrti pol pa?! Hudič. Ti ga najbrž zaliva. Bi blo pametno pogledat cevi za dovod in odvod bencina! Lahko je odvod nazaj v rezervoar kje stisnjen in ker ne more nazaj gre v motor. Drugače vleče v redu avto med vožnjo?
Ma naš nek podoben problem. Sem že napisal v tejle temi. Je pa bla pred časom menjana lambda sonda in tud katalizator. Poraba se je poznala za cca 2 litra manj. Prej je bla tam 8.5, 9.5 zdej pride pa na 6,5 nekje. Odvisno od vožnje.
Sem pa pr našemu dubu eno idejo. Avto je šel na menjavo konusa pri izpušnem sistemu. Ni bil pravih dimenzij in tisti, ki je bil gor ga praktično skor ni blo. Zato je majstr dal vmes enga poštukanega. Možno da vleče tam zrak vmes mal in zjbava pol lambda. Bomo vidl kaj bo. ko bo tist uštiman pr men.
VECTRA 2.0 si ti pomislu da pumpa od 2.0 turbo velik več benza sprav čez kot pa pumpa od 1.4 mašine? Tud cevi so ožje in posledično tud odvod bencina ni zadovoljiv in ge v mašino.
Mi je dal zdejle tale odvod mislt od dizl petke.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov