Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Po mar 14, 2005 1:09 am

to na VW ne odklopiš LMM.Elektroniko ti preprogramirajo tako da čeprav je LMM pokvarjen ,sedaj kaže prav.

Uporabniški avatar
Major9
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a Major9 Sr mar 16, 2005 12:05 pm

Ja najvec sem sel 210km/h saj bi sel se vec sam ze mal man k letis pr te hitrosti, tko da se ne splaca razkirat!! :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Jinxy
Novinec

Napisal/-a Jinxy Če mar 17, 2005 2:20 pm

Naredi to kar dela folk v angliji...ta 1.4 mlinček daj ven, pa notr neki poštenega, recimo 1.8 VVC 145PS mašino :twisted:

Motor je samo 10kg težji od tvojega, mašina pa paše notr šrauf na šrauf, edino električno napeljavo rabiš od 1.8 mašine.

114GTi s tako mašino gre 6s do 100, pa 14s na 1/4 milje, da ne govorim o tuning potencialu.

Uporabniški avatar
Zorqon
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a Zorqon Če mar 17, 2005 7:53 pm

Hmm...kaj pa o vžigu si že kaj pomislil...ker se mi zdi vse opisano kot da nebi bilo nekaj ok z vžigom...čeprav maš nove svečke še ne pomeni da so ok...so imeli pred kakšnim letom pri championu tudi neke probleme z novimi svečkami..si nove not dal pa je bilo slabše kot z starimi :shock:
Saj se sliši na zvoku če ni z vžigom kaj ok...tak rahlo pokne..
Možno pa je tudi da ti ne dovaja goriva,.....

Aja...še ena možna varianta....se je fotru na kii to zgodilo...plastična čev ki gre od filtra za zrak pa do sesalnega kolektorja je imela razpoko in je avto imel isti problem...ko si na hitro pohodil gas je imel 0.5 sekunde zakasnitve potem pa trga...

l.p.
Zorqon
Policaj: " boste pihali??? "
Voznik: " ne, bruhal bom "

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Po apr 25, 2005 8:53 am

Po mojem ni pa čisto nič narobe. Jaz sem vozil že kar nekaj avtov, pa je bilo pri vseh enako. Če sem v prostem teku gas pritisnil do konca, ga je na začetku za hipec zadušilo, pol pa zavrtelo kot je treba. Sicer pa je vse delalo normalno. Najbrž mašinerija ne more tok hitr dojet kaj hočeš, pa mal zakinka.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov