Nasty je napisal/-a:INFINITI
Imam popolnoma enak problem, samo med 80 in 85 km/h.
Probali s dvojimi gumami (novimi in starimi), scentrirali feltne na avtu, luftov nobenih. Menjalnik OK.
Vzrok naj bi bile polosi ali (suh) zglob. Drug teden bomo zadeve razstavili.
INFINITI je napisal/-a::roll: Vibracije in tresenje se je zopet vrnilo ko sem dal gor nizkopresečne široke gumeSem da l avto na servis in mi rečejo ja homokinetični so šli - se mi je zdelo čudno da bi zato treslo, pa tudi niso pokali, ampak ok - zamenjajo plačam in isti drek!
![]()
-Odpeljem avto nazaj in tipi gledajo in merijo cela 2 dni in na koncu ne ugotovijo nobenega vzroka. -SO merili vse lufte, iztekanja, zamenjali gumice v podvozju in en končnik, probali z drugimi gumami in feltnami pa nič.
Sem glical na amortizer če bi lahko bili kakšni fedri ipd v riti, čeprav so na testerju izpadli OK, razen zadnjih ki so malce obrabljeni in je rekel da kaj takega še niso imeli.
Nimam več pojma kaj naj bi bilo. -En tip, ki tudi šraufa dirkalnike pravi da je možno da so diski, vendar ne trese diskov, ko bremzam ipd. -WTF?
nebivedu je napisal/-a:Tresejo ti polosovine. Na polosovinah imaš uteži in polosovivine morajo bit scentrirane. Če je ena slaba ti bo tresl tok da boš mislu, da ti bo vrglo havbo iz avta.
Pejt lepo na servis in naj probajo z drugimi polosovinami.
Po forumu brska: Fan in 11 gostov