koc je napisal/-a:Mal sem spremljou tole debato, pa vidm, da eni kr dost veste o temle QMI-ju. Mam Roverja 414, 1.4 103 KM. Avto je 97 letnik. Problem je v tem, da se pr mrzli mašini slišjo dročniki (kovinski šklepet), ki pa postane mnogo tišji pri delavni temperaturi. Zanima me, če bi blo možno, da bi QMI stišou zadevo.
stealth je napisal/-a:koc je napisal/-a:Mal sem spremljou tole debato, pa vidm, da eni kr dost veste o temle QMI-ju. Mam Roverja 414, 1.4 103 KM. Avto je 97 letnik. Problem je v tem, da se pr mrzli mašini slišjo dročniki (kovinski šklepet), ki pa postane mnogo tišji pri delavni temperaturi. Zanima me, če bi blo možno, da bi QMI stišou zadevo.
Točno to zadevo sem hotel jaz pri svojemu popravt, pa glej kam je prpelal
Mick Jerry je napisal/-a:stealth je napisal/-a:koc je napisal/-a:Mal sem spremljou tole debato, pa vidm, da eni kr dost veste o temle QMI-ju. Mam Roverja 414, 1.4 103 KM. Avto je 97 letnik. Problem je v tem, da se pr mrzli mašini slišjo dročniki (kovinski šklepet), ki pa postane mnogo tišji pri delavni temperaturi. Zanima me, če bi blo možno, da bi QMI stišou zadevo.
Točno to zadevo sem hotel jaz pri svojemu popravt, pa glej kam je prpelal
Okej nism mehanik ampak ponavadi se tako šklepetanje popravi z nastvljanjem ventilov.No razn če so samonastavljivi ventili.
To da ti zaradi QMI-ja pije olje skoraj ne bi verjel. Fotr je to zadevo dajal v mašino od Tipota 1.6, ker je bila zelo navita in obremenjena, pa ji je samo nucal.
Zdej kam gre teb 10 litrov olja je malo čudno. Če bi ti ga tolko "požgalo" bi najbrž opazu, ker bi delal konkretno dimno zaveso. Torej, kam gre olje? Če ga ni požrlo, mora nekje bit. Kaj če ti kje pušča na veliko?
joze2 je napisal/-a:.............. Uvoznik za QMI je bil od leta 94 VERTIGO d.o.o. , Škofja loka. Če je še ne vem. ...........
joze2 je napisal/-a:.....Iz svojih izkušenj lahko povem , da sem z QMI ENGINE TREATMENT WITH PTFE dobil daleč boljše rezultate kot pri drugih podobnih produktih. ........
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov