lisko je napisal/-a:No ja Esmeralda še ni spregledala......
Problemi dalje.....
Avtek ma zdaj po generalki narjeni že dobrih 14.000km......
Pri 5.000km sem menjal olje.Avtek laufa super...... vžiga pri hudem mrazu kot novi..... vendar problemi se pojavljajo pri pogledu na motor.....
Pod izpušnim kolektorjem teče olje..... Prvo na to nisem bil tok pozorn pač malo masno..... zdej pa se to pojavla vedn bolj in bolj...... na 5.000km mu zmanka 3-4dcl olja.Tam spodaj pod kolektorjem pa bi laho teklo sam pri dihtungi na glavi...... ampak kak hudiča?!?!?
Dihtunga je bla nova...... glava prav tako pobrušena...... Poleg vode ni olja..... prav tako poleg olja ni vode..... Kompresija na vseh štririh batih enaka..... motor se dobr pelje....
WTF kje bi lahk puščalo olje?!?!?
In ne ne bom odnehal dokler tega motorčka ne spravim u red kot se šika.
Aja masno je pa na desni strani (tam ko je zobati jermen ampak pri jermenici ne pušča tud semering je novi)
RedBull™ je napisal/-a:si že kaj ugotovil? Ko si dal poravnati glavo,a si preden si začel dajati skup,pomeril puši,da je lepo sedla v glavo oz. ni bla predolga?
sonček je napisal/-a:Namreč kupil sem dizla,ki naj bi bila generalka narejena seveda že nekaj časa nazaj.
Zjutraj ko avto vžigam se nenormalno kadi iz avspuha črno-modro(slutim da je bila generalka slabo narejena-obročki) avto trese na vsake tok časa buta kot da bi enkrat več enkrat manj ne vem kako bi ti opisal a po približno 30 s se to ustavi takrat avto dela bp. Tudi v prostem teku dela odlično. Vžiga v prvo in brez problemov.
Upam da mi boš svetoval.
lp
TrijoAdijo je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Namreč kupil sem dizla,ki naj bi bila generalka narejena seveda že nekaj časa nazaj.
Zjutraj ko avto vžigam se nenormalno kadi iz avspuha črno-modro(slutim da je bila generalka slabo narejena-obročki) avto trese na vsake tok časa buta kot da bi enkrat več enkrat manj ne vem kako bi ti opisal a po približno 30 s se to ustavi takrat avto dela bp. Tudi v prostem teku dela odlično. Vžiga v prvo in brez problemov.
Upam da mi boš svetoval.
lp
Jest ti tko svetujem:
Glede na to, da je bil narejena generalka na motorju in se ti ob hladnem vžigu skadi črno-modro,pa da tut "buta",bi prej reku da so grelne svečke rahlo proti koncu. Zarad tega se ti tut plavkasto skadi.Zamenji jih,pol pa boš vidu kaj se bo dogajalo.100% bo bulš![]()
Tak da tisto z obročki kr pozabi.Tam je sigurn vse v redu.
LP!
TrijoAdijo je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Namreč kupil sem dizla,ki naj bi bila generalka narejena seveda že nekaj časa nazaj.
Upam da mi boš svetoval.
lp
Jest ti tko svetujem:
Glede na to, da je bil narejena generalka na motorju in se ti ob hladnem vžigu skadi črno-modro,pa da tut "buta",bi prej reku da so grelne svečke rahlo proti koncu. Zarad tega se ti tut plavkasto skadi.Zamenji jih,pol pa boš vidu kaj se bo dogajalo.100% bo bulš![]()
Tak da tisto z obročki kr pozabi.Tam je sigurn vse v redu.
LP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov