Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sport Če dec 29, 2005 5:59 pm

sonček je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a:
šmeks je napisal/-a:pač moraš ločiti: a je prodajal komplet pumpo s plovcem,ali samo el. črpalko.

Al je pa mogoče prodajal eno in isto, sam da je blo eno brez plovca. :cry
Eno je - kupiti interno pumpo s plovcem, drugo pa je - kupiti externo pumpo, plovec pa je ločena enota v tanku :P

Ma sej zdej je vseen jest sm šel kupt pumpo k potokarju in je reku da je 17 jurjev nakar je reku da bo dal popust in sem dal 14 jurjev.

Sam kako je to možn da je ko sem se zglasil pri električarju tastara pumpa delal pa čeprav je bila v avtu zanič.
Z novo avto dela odlično pa še pocen sm pršu skoz.

Pa še neki poklical sem v motomat in je reku komplet črpalka da je 55000 vred z plovcem. Nemogoče pa kako če je avto vreden 200 k kako je lahko tista ku***va p******a pumpa tok dnarja

Lej npr avto je vreden 200k kar tudi ni več in če grem kupt pumpo+obe luči+odbijač pa še drobrnije pa pride 200k nemogoče.
Samo proizvajalec mora pa še vseno delat za te avte rezervne dele in ni razlika za letnik 94 al pa 05 -----a so sodobni deli.

lp Hvala vsem za pomoč

No in pol se zaletiš in ti u zavarovalnici zanalaš oceni totalko za 200k, če ga boš pa
rihtu te bo pa prišlo 200k+.

Konkreten primer ko sm še meu unota se mi je ena počla u rit, počen odbijač,
skrivljena havba, obe luči fuč, ocenil mi je totalko za 60k deli bi pa bli čez 150k :evil: .

Zato če se kej tazga zgodi se sam kregat da vam ocenjo menjavo posameznih delov+
ličanje+kleparija.

Sori za off-topic sam se mi glih piše :D

Pa srečnga pa zdravga u 2006-em letu.
Vozi hitro in reskiraj
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 6 gostov