lisko je napisal/-a:Zdej že tri dni zapored vžiga kot mora...... elektro ventil je odkloplen...... zraka prav tako ne vleče nikjer.... sem preveru kot si reku.........
Ampak kaj ko vem da bodo u kratkem spet težave......
sonček je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Zdej že tri dni zapored vžiga kot mora...... elektro ventil je odkloplen...... zraka prav tako ne vleče nikjer.... sem preveru kot si reku.........
Lisko kaj si tukaj naredil da ti vžiga lepo. Tud jest sem šel k mehaniku in je reku da je mal motor že zgonjen seveda pa če jih ma 300k......ne vem kaj naj še jaz probam...lp
lisko je napisal/-a:sonček je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Zdej že tri dni zapored vžiga kot mora...... elektro ventil je odkloplen...... zraka prav tako ne vleče nikjer.... sem preveru kot si reku.........
Lisko kaj si tukaj naredil da ti vžiga lepo. Tud jest sem šel k mehaniku in je reku da je mal motor že zgonjen seveda pa če jih ma 300k......ne vem kaj naj še jaz probam...lp
No po enem mescu so se težave spet začele...... Vzrok je zopet pokvarjena grelna svečka.... Sem prej pregledu in je res ena hin..... ampak nimam novih doma..... se mi že j**e za te grelne...... naj trokira pa kadi ob štartu sej važn da pol lepo gre..... tist par sekund na začetk že potrpim....
sonček je napisal/-a:lisko je napisal/-a:sonček je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Zdej že tri dni zapored vžiga kot mora...... elektro ventil je odkloplen...... zraka prav tako ne vleče nikjer.... sem preveru kot si reku.........
No po enem mescu so se težave spet začele...... Vzrok je zopet pokvarjena grelna svečka.... Sem prej pregledu in je res ena hin..... ampak nimam novih doma..... se mi že j**e za te grelne...... naj trokira pa kadi ob štartu sej važn da pol lepo gre..... tist par sekund na začetk že potrpim....
Joj Lisko kaj še le men dela prej se morm prpet če ne bi me vn vrglo,drugač mi pa kadi ko hodiča sam grelen se mi zdi da nebi smele bit slabe ker vžiga dobro. Sam res pa je da ga ne merkam tišim ga po avtocesti sem ga zdej tišev skoz do podna 150km je šel,ne vem kaj naj naredim po moje bom kar tako pustu pa ga sam terov ko bo pa kej crknil bom pa popravlajl za naslednjo zimo bom pa sam molu da bo delov dobr,
Obdržu ga bom zarad porabe in vzdrževanja.........lp
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov