Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Ne feb 12, 2006 1:53 pm

ej punca nimas fanta al kaj naj gre tja pa naredi red halo :D naj ga posle nekam :D vsaj jaz bi ga ker menim da te je fajn okoli preneso in tudi kable ti je on poskodoval ker jih je snel ko je bila masina topla po moje, ni mozno da bi prej delalo pol pa ne vec neevem no al jih je mel ki na mokrem al kaj!

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne feb 12, 2006 2:25 pm

PANAMERA je napisal/-a:@Čare: Prvi servis je bil plačan keš na roko še isti dan, ko sem prevzela avto. Lahko si prebereš, kaj vse je bilo popravljeno. Če slučajno ne veš, kaj je sploh bilo moje vprašanje, je blo samo glede kablov, ne pa mi zdaj očitat, da bi rada mela pol mašine nove za pet jurjev. Pa ne lupaj neke brezveze, ker sem vse že točno napisala. Mogoče malo nejasno tam, ko sem napisala, da račun ni plačan. Ja, ta zadnji za 9 čukov. Avto mi je pa moral dat, ga je mel dva dni (čez 8.2.) in se je fajn vozil z njim. K sem pa prišla po njega, pa tega mehanika ni blo tam. Saj vse že piše, tak da ne čohaj tam, kjer te ne srbi, Čare.O.K.

hotla si odgovore dobila si odgovore pa zarad takih gluposti je ene par forumov začel propadat ker eni ne veste kej govorite pol pa ko dobite realn odgovor ste pa užaljeni sicer pa ta forum je javen tko da če nočeš da čoham kjer me ne srbi pol pa drugič napiš imena uporabnikov kateri pridejo v poštev za tvoj odgovor pa bo mir

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne feb 12, 2006 2:30 pm

Izgleda da bo potrebno predčasno tole zakleniti. Problem je bil povedan,odgovori so tudi bili,citiranje dveh uporabnikov pa ne bomo po forumu brali,tako da veselo na pm.

Če je pa še kakšen drug razlog da bi debata tekla naprej,bo pa avtor-ica teme že kontaktirala enega od modov..
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov