mam redni servis... in bom takrat nalil zadevo. Morda bom nabavil
še zadevo za menjalnik.
Hvala in srečno vožnjo vsem še naprej!
Lp

Maximus je napisal/-a:O.K. hvala Mad za informacije. Bom nabavil čez mesec ali dva, ko
mam redni servis... in bom takrat nalil zadevo. Morda bom nabavil
še zadevo za menjalnik.
Hvala in srečno vožnjo vsem še naprej!
Lp
dare01 je napisal/-a:imam eno vprašanje. če res ti aditivi toliko pomagajo(pri nižanju temperature olja,....) ali jih oziroma zakaj jih ne uproabljajo pri ekstremnih pogojih(vzdržljivostni rally, pariz-dakar, 24 ur le mansa,....) ali pa pri hitrostnih športih. najbrž bi v formuli 1 ali pa npr. DTM ubijali za vsako znižano stopinjo olja itn...
samo sprašujem, zagovorniki aditivov ne me zdaj raztrgat
lisko je napisal/-a:No jaz bi pa probal en verjetn kr zanimiv test..... motor je na novo sestavljen..... vendar po 20.000 km še vedno spije liter olja na 10.000 km.
Pač posledica tega da se še vedno ni vse uleglo kot bi moglo ( obročki so novi cilindrov se pa nismo dotaknili) in zaj je logično da u mes še prehaja ojlje ( obročki še ne nasedajo dobro na cilindre)
Torej bi ta "čudežnatekočinaiznevemčesaže" pomagala?
Se zmenmo za test ?:D
Mad je napisal/-a:lisko je napisal/-a:No jaz bi pa probal en verjetn kr zanimiv test..... motor je na novo sestavljen..... vendar po 20.000 km še vedno spije liter olja na 10.000 km.
Pač posledica tega da se še vedno ni vse uleglo kot bi moglo ( obročki so novi cilindrov se pa nismo dotaknili) in zaj je logično da u mes še prehaja ojlje ( obročki še ne nasedajo dobro na cilindre)
Torej bi ta "čudežnatekočinaiznevemčesaže" pomagala?
Se zmenmo za test ?:D
BI
alfy je napisal/-a: Mad je napisal:
MacTron je napisal:
Mad je napisal:
milankregar je napisal:
Daj nehajte že prodajat te lažne x-prdajzarje in podobne magične preparate za zmanjšanje porabe tudi do 45%.
...8 % ... in se lahko prepričaš... imam teste npr - če voziš 20000 km letno prevoziš potemtakem 1600 km zastonj... L.p. Mad
lepo te prosm zdej pa mal pretiravas.... kaj pomeni to da moja masina 4.2 Q
bi mogla namesto zdajsni (letnih razmer) met porabo 13,4 namesto 15,2?
al to velja samo za masince do 1.6 oz 1.8...
Če prideš v Koper ti ga bom zlil osebno not zastonj pripravi filter in olje pa tesnilo potem pa sam piši naprej kaj si opazil ... L.p. Mad - mislil sem da si pomagate na forumih vidim pa da si bolj mečete polena kaj misliš da bi tolko pisal zato da bi lahko vsak kasneje vedel potrjeno kolko sem budala?[/quote
Ej, jaz bi tudi prišu...
Zate je po znižani ceni pri Mitji ... Ti imaš dizla in lahko našparaš
Jaz imam bencinca in sicer prelepo Vectro ... kdaj pridem dolit, ZASTONJ seveda? :P
kartman je napisal/-a:alfy je napisal/-a: Mad je napisal:
MacTron je napisal:
Mad je napisal:
milankregar je napisal:
Daj nehajte že prodajat te lažne x-prdajzarje in podobne magične preparate za zmanjšanje porabe tudi do 45%.
...8 % ... in se lahko prepričaš... imam teste npr - če voziš 20000 km letno prevoziš potemtakem 1600 km zastonj... L.p. Mad
lepo te prosm zdej pa mal pretiravas.... kaj pomeni to da moja masina 4.2 Q
bi mogla namesto zdajsni (letnih razmer) met porabo 13,4 namesto 15,2?
al to velja samo za masince do 1.6 oz 1.8...
Če prideš v Koper ti ga bom zlil osebno not zastonj pripravi filter in olje pa tesnilo potem pa sam piši naprej kaj si opazil ... L.p. Mad - mislil sem da si pomagate na forumih vidim pa da si bolj mečete polena kaj misliš da bi tolko pisal zato da bi lahko vsak kasneje vedel potrjeno kolko sem budala?[/quote
Ej, jaz bi tudi prišu...
Zate je po znižani ceni pri Mitji ... Ti imaš dizla in lahko našparaš
Jaz imam bencinca in sicer prelepo Vectro ... kdaj pridem dolit, ZASTONJ seveda? :P
Mad je napisal/-a:Če si tisti, ko mislim da bi moral biti si pridi vzet ...mimogrede pa jutri gremo na mizo k Slugi in bo v časopisu članek tudi za vse ostale... Mehanik in voznik seveda... L.p. Mad
P.s. - pa ne okol govort
Prestavljeno na jesen ko bo ista temperatura kot aprila ko je bilo merjeno prvič ... preveliko odstopanje 10.1 stopinja C prvič ...28 C včeraj ... test ni merodajen. L.p. Mad
milankregar je napisal/-a:Mad je napisal/-a:Če si tisti, ko mislim da bi moral biti si pridi vzet ...mimogrede pa jutri gremo na mizo k Slugi in bo v časopisu članek tudi za vse ostale... Mehanik in voznik seveda... L.p. Mad
P.s. - pa ne okol govort
Prestavljeno na jesen ko bo ista temperatura kot aprila ko je bilo merjeno prvič ... preveliko odstopanje 10.1 stopinja C prvič ...28 C včeraj ... test ni merodajen. L.p. Mad
Kere fore, test ni merodajen zaradi odstopanja 10°C. Če zmanjša porabo, potem zmanjša ne glede na temperaturo okolice.
![]()
Pa ne mi rečt, da je pozimi poraba kaj večja kot poleti. Že 3 leta spremljam porabo svojega avta in mi v zimskih mesecih povprečno porabo 0,1L več na 100km kot poleti.
Če že prodajaš neke naprave oziroma tabletke, ali kaj imaš to za eno čudo, pa verjetno pričakujemo da nam boš porabo znižal vsaj za pol litra ... in to znižanje sebo poznalo ne glede ali je zunaj -20°c ali pa +35°c.
milankregar je napisal/-a:Mad je napisal/-a:Če si tisti, ko mislim da bi moral biti si pridi vzet ...mimogrede pa jutri gremo na mizo k Slugi in bo v časopisu članek tudi za vse ostale... Mehanik in voznik seveda... L.p. Mad
P.s. - pa ne okol govort
Kere fore, test ni merodajen zaradi odstopanja 10°C. Če zmanjša porabo, potem zmanjša ne glede na temperaturo okolice.
![]()
Pa ne mi rečt, da je pozimi poraba kaj večja kot poleti. Že 3 leta spremljam porabo svojega avta in mi v zimskih mesecih povprečno porabo 0,1L več na 100km kot poleti.
Če že prodajaš neke naprave oziroma tabletke, ali kaj imaš to za eno čudo, pa verjetno pričakujemo da nam boš porabo znižal vsaj za pol litra ... in to znižanje sebo poznalo ne glede ali je zunaj -20°c ali pa +35°c.
...Podobno deluje je pa mikrokeramika ne olje ... ostane not tudi ko olje izliješ naplaščena na drsnih površinah iz metala - cilindri bati gredi in imaš vedno mazanje tudi ko ni dovolj olja ... najbolj vidno je pri enem drugem izdelku iz Italije - na njihovi strani je tudi slika bloka po demontaži voženega z mikrokeramiko 50000 km ... Najbolj se uporablja tam kjer iščeš performanse in kjer je preobremenitev stalna - raznorazni Tunerji ... dirkači Rally scena... zmanjša obrabo, naplasti valje, zmanjša trenje, porabo, poveča moč, umiri delovanje... poglej na www.ceramicpowerliquid.com ... L.p. MadTrijoAdijo je napisal/-a:Kaj to je isto kot tisti slick 50 in qmi?
LP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov