FerrariFan je napisal/-a:Kabli so parvilno popvezani, sem pa odkril nov problem, 2. in 3. ventil se sploh ne premakneta 5. pa se premika pol toliko kot bi se moral. A lahko jest to sam popravim? Pa kako se ventile nastavi? a rabim kakšno posebno orodje? zdej pomoje najbolš da dam vse ventile dol pa jih prepucam pa nazaj gor. Aja pa še neki tiste "palčke" ki odpirajo pa zapirajo ventile so ene tri čist pokrivljene ampak vseen delajo, medtem ko so ostale ravne. a to tko more bit al je kej narobe?
čare je napisal/-a:ja očitno da so ventili zaribal pa ti je štangce pokrivil najbolj ziher rešitev pa je da snameš glavo pa zamenjaš vodila in ventile kateri so zanič obenem pa še teflone in pa glavo daš zbrusit pa novo dihtngo pa je strošek okol 30 jurjev pa maš mir ker tesnilo boš najbrž prej al slej mogu menjat ker ne poznam 5-ke ki mu dihtnga ni preplozala in je začel mešat olje z vodo
zeo mogoče je da boš čez par mescov pa na unmu motorju glavo dol jemal ker ti bo dihtngo preplozalFerrariFan je napisal/-a:Če bi dal 30 kosov za popravil se mi bl splača novo mašino kupt, pa še manj bi se je.. Grem itak konc tedna u udine še za volvota neki iskat pa bom kr tam eno mašino dol vrgu pa u mojo dal. pa še čist pocen jo bom dobu.
Po forumu brska: Fan in 11 gostov