Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR So jun 17, 2006 11:24 pm

hladni je napisal/-a:tak mimogrede....če je reklama za monroe obešena pr vsakem mehaniku to še ne pomeni da so najboljši! Fantje dajte malo čekirat zadevo, da nebo padale fore v smislu "kayaba so za normalnega voznika". pa meni gre na smeh no. Kayaba so vrhunski amortizerji, ki se z monroe niti primerjati ne morejo. Td zato se dražji. če pa že menjate amortizerje se splača dat več keša in kupit plinske. sam mam plinske in so neprimerno boljši od olja!
Pač od budgeta odvisno, pa kolk ke komu življenje in avto vreden. :lol: :lol:

Plinski al oljni nima veze. Plinski so pri isti izdelavi od oljnih boljši samo v karakteristikah hlajenja, kar se pozna pri večjih obremenitvah. Eni mislijo da držijo boga za j***a ko imajo gor plinske amortizerje.

Kot drugo. Ker govoriš da so kayaba vrhunski amortizerji... Pri cenovno primerljivih amortizerjih kayabi, so vsi isti šmorn. Več al manj. Sepravi monroe za 10k sit =~ kayaba 10k sit. Toliko kot plačas toliko imaš... Še posebi pri amortizerjih kjer je razpon 5ksit ~ xxx.xxxk sit.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne jun 18, 2006 9:04 pm

hladni je napisal/-a:ja saj! hlajenje...če je zunaj 30 stopinj pa 3 ludi v avtu je vlka razlika med oljem in plinom! tak da....velika razlika je za moje pojme. sicer pa jaz govorim iz izkušenj, nekateri pač majo nasprotne izkušnje. kr če bi blo enako, potem nebi delali plinskih in bi td dražji avti meli olje če že nimajo zračenega vzmetenja. Tak da....
...plinski amortizerji so plinsko - oljni ! tudi tam je olje plinski so malo hitrejši kot samo oljni ker so obojestransko delujoči - plin v njih pa skrbi za to da šus iz ceste vrnejo hitreje in tako imaš odtenek bolj vodljiv avtomobil a še vedno - oljni ... L.p. mad
kinkyllama & Yoni fun club ...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov