lublancan je napisal/-a:glej če ti ne meša vode in olja in ti ga ne kuri in se za tabo nič čudno ne kadi potem recimo da ni sile
seveda pa bi blo dobr če daš ti nekomu vsaj mau za pregledat
pa glej avta se ne tišči do onemoglosti, sej lahk probaš kolk ti leti pa to, sam če vidš da auto tega ne dohaja in se ti pregreva potem pač ne teraš in vozš lepo 90 in si na morju 15 min kasnej
pa tud če praute da je golf dizel neuničljiu, se ga da uničt in to je en lep način - teta je tko sfukala glavo na puntaču ker se ji je auto pregreu ona pa se je vozla dalje - če bi ustavla, počakal da se auto ohladi, pelala normalno k mehaniku bi se zamenu termostikau in bi pršla 20 x cenej skoz
Avta nisem tiščal do onemoglosti max sem šel 140km/h in le skoz opazoval kazalec za temperaturo avto pa gre 160km/h po ravnini..moja povprečna hitrost je bila cca 120km/h...drugač pa sem prepričan da je ravno takart tik pred tem se ni odpru termostat in zato se je kr grel vrjetno se je kam zataknil...ventilor je delov skoz.....vode je bilo skoz več kot pol posode nikol manj kot pol posode...olja več kot dovolj bilo not....
No dons sem prevril situacijo:
Ko sem odšel iz portoroža sem pregledal vodo in olje to je štimal in ko sem danes preveril je bilo isto not vode in olja.....sam neki se mi zdi čudn zakaj je na menjalniku k je ena odprtina tist štofl vn porinlo...ko avto vžgem se pokadi min. ampak ne kadi ne vem kok belo....tud motor gladko "klenkajoče" teče.
Zakaj je gas nabilo do konca