acid je napisal/-a:Zdej a mam samo jaz pa for tako srečo, al pa drugi res tak nakladate pa samo nemca pa vw je crap itd.... ne ostalo je pa vse v redu my ass. Moj avto je letnik 2002 prevoženih imam pazi že 102.000km, avto je bil vedno servisiran pri pooblaščenem serviserju(zanalašč nebom navedel kateremu in svoje delo opravi vedno dobro) dosedaj nisem z vozilom imel niti ene napake(razen enkrat se mi je posvetila lučka za izpušne pline, pa so napako tako odpravili z računalnikom), da bi obstal ali karkoli drugegajaz sem z avtom več kot zadovoljen res 1.4 ni stroj za normalno vožnjo pa povsem zadostuje, pa ne nardim malo na leto cca 25 do 30k km. Tudi glede servisov 70.000 sit se absoultno ne strinjam, to je basurno velik znesek, povsem pa se strinjam s cenami serviso kot jih je napisal for in ki so tudi realni.
p.s. Za razne napake pa ste lahko krivi prav vi sami ker vozite k navadnim fušarjem, ki pa imajo rezervne dele od bogve kje pa od bogve katerih drugih znamk vozila, pa še ni nujno da so preizkušene da se bodo tako prilegale k vozilu kot orginalne, samo da prišparate tistih par tolarjev.mislim da ni vredno potem imet takšnih stroškov zaradi napak, ki ste jih sami navedli. Takšno je pač moje mnenje, zakaj ga jaz zmerom vozim na pooblaščeni servis.
Drugič se rajši zadržite raznih komentarjev katera znamka je crap pa katera ni ker nima smisla vsak ma pač svoj okus. Jaz po drugih znamkah nikol nebom pluval, ker gledam na njih povsem z enakega vidika kot pa na mojo znamko.
maniac je napisal/-a:acid je napisal/-a:Zdej a mam samo jaz pa for tako srečo, al pa drugi res tak nakladate pa samo nemca pa vw je crap itd.... ne ostalo je pa vse v redu my ass. Moj avto je letnik 2002 prevoženih imam pazi že 102.000km, avto je bil vedno servisiran pri pooblaščenem serviserju(zanalašč nebom navedel kateremu in svoje delo opravi vedno dobro) dosedaj nisem z vozilom imel niti ene napake(razen enkrat se mi je posvetila lučka za izpušne pline, pa so napako tako odpravili z računalnikom), da bi obstal ali karkoli drugegajaz sem z avtom več kot zadovoljen res 1.4 ni stroj za normalno vožnjo pa povsem zadostuje, pa ne nardim malo na leto cca 25 do 30k km. Tudi glede servisov 70.000 sit se absoultno ne strinjam, to je basurno velik znesek, povsem pa se strinjam s cenami serviso kot jih je napisal for in ki so tudi realni.
p.s. Za razne napake pa ste lahko krivi prav vi sami ker vozite k navadnim fušarjem, ki pa imajo rezervne dele od bogve kje pa od bogve katerih drugih znamk vozila, pa še ni nujno da so preizkušene da se bodo tako prilegale k vozilu kot orginalne, samo da prišparate tistih par tolarjev.mislim da ni vredno potem imet takšnih stroškov zaradi napak, ki ste jih sami navedli. Takšno je pač moje mnenje, zakaj ga jaz zmerom vozim na pooblaščeni servis.
Drugič se rajši zadržite raznih komentarjev katera znamka je crap pa katera ni ker nima smisla vsak ma pač svoj okus. Jaz po drugih znamkah nikol nebom pluval, ker gledam na njih povsem z enakega vidika kot pa na mojo znamko.
ti maš srečo![]()
lp
For je napisal/-a:xyxyxy je napisal/-a:-plastični valer pri zobatem jermenu
-kondenz v cevi oduška
-2X komplet elektronika
-nekaj grelcev in cevi
-pokrov zračnega filtra
-krmilnik ABS-a
-vzmet
+ene par stvari, ki se jih ne spomniš
In tebi se to zdi normalno? Tebi je vseeno, ker so bila popravila zastonj, vendar je to pod vsako kritiko. Toliko napak bi pričakoval pri 10 vozilih ne pa pri enem.
acid je napisal/-a:Zdej a mam samo jaz pa for tako srečo, al pa drugi res tak nakladate pa samo nemca pa vw je crap itd.... ne ostalo je pa vse v redu my ass. Moj avto je letnik 2002 prevoženih imam pazi že 102.000km, avto je bil vedno servisiran pri pooblaščenem serviserju(zanalašč nebom navedel kateremu in svoje delo opravi vedno dobro) dosedaj nisem z vozilom imel niti ene napake(razen enkrat se mi je posvetila lučka za izpušne pline, pa so napako tako odpravili z računalnikom), da bi obstal ali karkoli drugegajaz sem z avtom več kot zadovoljen res 1.4 ni stroj za normalno vožnjo pa povsem zadostuje, pa ne nardim malo na leto cca 25 do 30k km. Tudi glede servisov 70.000 sit se absoultno ne strinjam, to je basurno velik znesek, povsem pa se strinjam s cenami serviso kot jih je napisal for in ki so tudi realni.
deyann je napisal/-a:For je napisal/-a:xyxyxy je napisal/-a:-plastični valer pri zobatem jermenu
-kondenz v cevi oduška
-2X komplet elektronika
-nekaj grelcev in cevi
-pokrov zračnega filtra
-krmilnik ABS-a
-vzmet
+ene par stvari, ki se jih ne spomniš
In tebi se to zdi normalno? Tebi je vseeno, ker so bila popravila zastonj, vendar je to pod vsako kritiko. Toliko napak bi pričakoval pri 10 vozilih ne pa pri enem.
Govorim o odnosu Volkswagena do svojih strank...to se mi zdi pošteno...
Meni se zdi normalno, dokler ne vidim še en tak točen in pošteno napisan seznam konkurence, npr.307, C4, Stilo, corola...
Na podlagi česa ti trdiš da to ni normalno? Imaš podobne podatke od konkurence? S čim ti primerjaš moj seznam servisov in okvar? A je kdo kje napisal kaj podobnega!?
maniac...
Nekaj od tega kar si napisal je res. Res je pa, da so tisti ki so sami servisirali svojega golfa "popušili", in so vse te okvare morali plačati iz svojega žepa. Jaz pa nisem! In to se mi zdi bistvo vsega!
Plastični nosilci ne zmrznejo!
Ostalo kar nakladaš o olektroniki in ugašanju-crkavanju je povezano s tem napakam ki ih je VW odpravil na svoje stroške. Vse to kar si omenil je pri meni zgodovina, in že 70.000 km se nič podobnega ni zgodilo!
Pametujete v prazno...a ste mogoče imeli kakšen avto od 000 km pa do npr. 150.000 km? A ste pripravljeni napisati, tako kot jaz, vse te stroške in okvare na avtomobilu?
A ste, toliko pošteni?
Pa na koncu....dajte še enkrat klikniti, in še enkrat prebrati vsa mnenja (in ankete na vseh treh forumih) pa boste videli da je večina zadovoljna s tem motorjem.
no ti si hotu met še kšn podatk od konkurečnih avtomobilov. zdej kako je z ostalimi, k si jih navedu, ne vem. moja mami ma corollo, 2.0 (90KM turbodizl) pa je zdej str..em februarja bo 3 leta. no uglaunm nč ni mela servisa do zdej. voz ga na redne servise in do zdej je blo vse okej.
edino kar je bil problem, je to da ji je šla žarnca uspred na npr. 4 mesce, pa so ji dal pol neki not, ker je bla prenapetost in ji žarnca ni šla več. tok o corolli.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov