je minilo kar nekaj časa odkar sem vam posredoval zadnjo informacijo glede mojega avta, to pa zato, ker sem se najprej šel zdravit v psihiatrično ustanovo(šala), ker ga avto zopet serje sto na uro. Vse napake ki so jih že odpravljali, so se ponovno pojavile (ropot v armaturi, vrata niso v liniji,...)

No po moji ponovni reklmaciji so zopet začeli popravljati avto, vendar na tak način, da mi je postajalo slabo (so mi dovolili biti zraven):
- ropot v predelu armature: ugotovili so, da ropota neka plastika na podvozju. Njihova rešitev je bila nekakšno podlaganje te plastike, ki pa ni obrodila sadov
- moteč zvok ob delovanju gretja/ hlajenja. Za to napako (sliši se precej glasno pokanje) nimajo razlage
No ker mi je celotna zadeva požrla še zadnjo zalogo živcev, sem reklamacijo naslovil na Porsche Slovenija z dne 13.12.2006 in sem do danes prejel le obvestilo, da so mojo reklamacijo začeli preučevati in zbirati dokumentacijo.
Seveda je zakonski rok za odpravo napak 45 dni že pretekel in jutri zadevo dokončno prevzame moj odvetnik.
Torej kakšne so moje možnosti oz. ima že kdo kakšne podobne izkušnje?
Imam seveda vse zapisnike, vidne napake so poslikane...