Nasveti in napotki ter povpraševanja...

candyman
Nov uporabnik

ja

Napisal/-a candyman Ne dec 03, 2006 4:57 pm

ja lauvfa normalno samo na 6oo obratov poraba je sla kar na enkrat gor
to zaradi sonde samo povsod kazejo meritve da je vse uredu ko pa se prklopi na lep topa pa lamda pa ta spid senzor pokaze moje mislenje je da ni pravilno v fazo no jas nevem kaj bi lohka druzga blo ta mehanik pa trdi da je v fazo dou 100 procentno ne pol pa nevem vec js :oops: je pa avto ful len 210 koncna menjano je pa blo batni obrocki ventili lezaji sklopka drocniki ......... skratka vse novo

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Ne dec 03, 2006 5:28 pm

samekk je napisal/-a:res si terorist ja :!: po generalki si takoj šel do blokade :?: sej ni čudno da je šel iz faze :roll: :roll: se ti motor nč ne smili???

avto ne more kar "it" iz faze, sploh če ima ketno, pa tut če ga tiščiš v blokado
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Ne dec 03, 2006 6:17 pm

še en nasvet candyman. kr kocine so mi šle pokonc k si napisu da ti gre končna kumi 210. isto je blo pr men. bencinska pumpa ti nagaja in bo šla hmal u falus. tko je blo pr men. sicr se ne strinjam da bi mogl it obrati do 7.5k ;) ne strinjam se pa z enmu k je kle napisu da je ta motor nasjlabši serijski od volkswagnov sploh. mislm okej. samo 1.4 motorčk pa ni glih tehnološki napredek
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Ne dec 03, 2006 8:57 pm

lexuss je napisal/-a:ne strinjam se pa z enmu k je kle napisu da je ta motor nasjlabši serijski od volkswagnov sploh. mislm okej. samo 1.4 motorčk pa ni glih tehnološki napredek

Najdi mi en motor k je slabsi, oz. crkuje bolj..
Meni osebno se zdi zalostno, ko avto, ki naj bi bil top klasa golfa mkIII. se dandanes veliko tezje proda kot en navaden 1.4, ki pa sigurno ni tehnološki napredek.

Uporabniški avatar
Gti-Driver
Novinec

Napisal/-a Gti-Driver Ne dec 03, 2006 10:08 pm

AXioN je napisal/-a:
lexuss je napisal/-a:ne strinjam se pa z enmu k je kle napisu da je ta motor nasjlabši serijski od volkswagnov sploh. mislm okej. samo 1.4 motorčk pa ni glih tehnološki napredek

Meni osebno se zdi zalostno, ko avto, ki naj bi bil top klasa golfa mkIII. se dandanes veliko tezje proda kot en navaden 1.4, ki pa sigurno ni tehnološki napredek.

Ok, meni je malo čudno to da vsem tako crkujejo te mašine! Sam mam vr-ja pa, mi je v enem letu samo en senzor razpadu v frtajlerju. Pa je ogromno tiščanja do blokade in vožnje v visokih obratih. In pa tude par kolegov ki majo vr-e, nimajo problemov z mašino.
Kar se pa tiče prodaje! Nemore si glih vsak privoščit tega! Mislim na zavarovanje, tankanje, se naberejo kar precejšnji stroški, samo stem že če hočeš avto postavit na cesto!

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Napisal/-a lexuss Po dec 04, 2006 5:16 pm

Gti-Driver je napisal/-a:
AXioN je napisal/-a:

Ok, meni je malo čudno to da vsem tako crkujejo te mašine! Sam mam vr-ja pa, mi je v enem letu samo en senzor razpadu v frtajlerju. Pa je ogromno tiščanja do blokade in vožnje v visokih obratih. In pa tude par kolegov ki majo vr-e, nimajo problemov z mašino.
Kar se pa tiče prodaje! Nemore si glih vsak privoščit tega! Mislim na zavarovanje, tankanje, se naberejo kar precejšnji stroški, samo stem že če hočeš avto postavit na cesto!

bravo to bi tut jst napisu sam se mi ne da takim razlagat k majo gumjaste glave
golf 3 vr6

candyman
Nov uporabnik

lolol

Napisal/-a candyman Po dec 04, 2006 6:39 pm

poglej človek vrke so mel prvo res frajerji s kesom potem pa gremo naprej na generacijo mlajsih ki so ga itak tisal skoz res je da je tezko dobit dobro vrko

samo zato se ne splaca je kupt najboljsa varianta je da se dobi eno cirka 300 do 400 tisoc in narest generalko pa autu 0 ne manjka pa nebo crkniu za boga ne
:twisted:

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Re: lolol

Napisal/-a lexuss Po dec 04, 2006 7:11 pm

candyman je napisal/-a:poglej človek vrke so mel prvo res frajerji s kesom potem pa gremo naprej na generacijo mlajsih ki so ga itak tisal skoz res je da je tezko dobit dobro vrko

samo zato se ne splaca je kupt najboljsa varianta je da se dobi eno cirka 300 do 400 tisoc in narest generalko pa autu 0 ne manjka pa nebo crkniu za boga ne
:twisted:

haha res je. eni so clo napisal kko jim je raznesl blok in razgnal bate itd. to pa niso nkol povedal da so šlatal po mašini in jo spreminjal nevedoč da morjo pol use spremenit. tko da men so to najbolši motorji. nasploh pa usi motorji crkujejo če se jih špona ne glede na znamko in tip. tko da sam back off da je ta auto najslabši(namenjen za forum stokovnjake)
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom To dec 05, 2006 9:30 am

Res ne razumem komu je treba zeksarja do končnih obratov gnati, saj jo poanta teh motorjev navor v nižjem in srednjem območju. Vsak motor je toliko dober, kolikor ga voznik uspe poslušati. Vsak motor se da tudi uničiti z nepotrebnim priganjanjem.

candyman
Nov uporabnik

Napisal/-a candyman Sr dec 06, 2006 10:25 pm

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Kraj: Kransterdam

Napisal/-a makz Sr dec 06, 2006 11:11 pm

pismo alen, kva delas :D a nis dobu ob nakupu avta nove masine od sharana v6 notr :) ti pa si butl :) kdaj prides da sprobava V6 proti TDi :D
NI vec tdija....

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če dec 07, 2006 12:41 am

makz je napisal/-a:pismo alen, kva delas :D a nis dobu ob nakupu avta nove masine od sharana v6 notr :) ti pa si butl :) kdaj prides da sprobava V6 proti TDi :D

:cry Ja kolk motorov si pol že zamenjal na VR-u? :rofl
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

candyman
Nov uporabnik

heheh

Napisal/-a candyman Če dec 07, 2006 8:34 am

ooo maxsiii ja zamenjal motorjev 1ga sm zamenju in to je ta pri prvem mi je 1 bat utprlo takoj ko sem ga kupil ta pa lavfa ko urca samo prevec len je ne malo
:shock:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], motom in 9 gostov