baje je takih zgodbic še veliko po VAG servisih, povsod isti krivec: 1,4 16V 75 km
smuk je napisal/-a:evo![]()
moj avto je zakljucen! danes sem ga dvignil! na avtu je celoten motor novi pa se celotno garancijo mam s5 na motor! res da blo malo drago ampak ok za novi motor bom to ze pozabo! lp vsem pa hvala za vse predloge!
smuk je napisal/-a:trafo66 in povej mi kje dobis na odpadu novo masino z tesnilom glave ter vsem oljom jermeni pa raznimi filtri pa pizdarijami??? in to za leto dni star avtoo*????pa se garancije nimas potem ko enx sam sraufas po avtu!
valda da ja!!! sn glejo to varjanto po netu ja...tak da...ni lih to star golf 2ko ko si za taki dnar generalko naredis!
A si kontaktiral Tehnično službo - reklamacije strank (gospo Mojca Klemenčič)? Klikni "kontakt" potem Mojco Klemenčič.
trafo66 je napisal/-a:smuk je napisal/-a:trafo66 in povej mi kje dobis na odpadu novo masino z tesnilom glave ter vsem oljom jermeni pa raznimi filtri pa pizdarijami??? in to za leto dni star avtoo*????pa se garancije nimas potem ko enx sam sraufas po avtu!
valda da ja!!! sn glejo to varjanto po netu ja...tak da...ni lih to star golf 2ko ko si za taki dnar generalko naredis!
pa kaj misliš da dve leti al pa tri stara mašina ne paše. saj vgrajujedo isti motor kar precej let v razne modele.klinc pa taka garancija k moraš pol avta plačat. če maš pa avto letnik 2004 potem je tri leta star in ne eno.saj te ne zafrkavam ampak nisem mogu bit tiho ko slišim kaj šušmarji na servisih delajo. lih tak so meni rekli da nova diza stane enih 60 čukov in me je mojster poslal da si pogledam na bolha com in sm kupu celi ajnšpric za 15 čukov. in delaaaa. pa mi je čist vseeno koliko je del star. moj novejši je bil očitno ničvreden ko je crknu.
ja mašin maš na odpadih posebej v italiji k mal stolče folk avto pa ga ne rihtajo in motor ostane cel. pa za sto čukov vseeno dobiš rahlo močnejši motor. in če bi bil nov motor tko dober ga ne bi rabu menjat. mašina vzdrži če je ok vsaj 300000 km .
nism mislu nič slabega ampak dober nasvet.
sonček je napisal/-a:trafo66 je napisal/-a:smuk je napisal/-a:trafo66 in povej mi kje dobis na odpadu novo masino z tesnilom glave ter vsem oljom jermeni pa raznimi filtri pa pizdarijami??? in to za leto dni star avtoo*????pa se garancije nimas potem ko enx sam sraufas po avtu!
pa kaj misliš da dve leti al pa tri stara mašina ne paše. saj vgrajujedo isti motor kar precej let v razne modele.klinc pa taka garancija k moraš pol avta plačat. če maš pa avto letnik 2004 potem je tri leta star in ne eno.saj te ne zafrkavam ampak nisem mogu bit tiho ko slišim kaj šušmarji na servisih delajo. lih tak so meni rekli da nova diza stane enih 60 čukov in me je mojster poslal da si pogledam na bolha com in sm kupu celi ajnšpric za 15 čukov. in delaaaa. pa mi je čist vseeno koliko je del star. moj novejši je bil očitno ničvreden ko je crknu.
ja mašin maš na odpadih posebej v italiji k mal stolče folk avto pa ga ne rihtajo in motor ostane cel. pa za sto čukov vseeno dobiš rahlo močnejši motor. in če bi bil nov motor tko dober ga ne bi rabu menjat. mašina vzdrži če je ok vsaj 300000 km .
nism mislu nič slabega ampak dober nasvet.
Mah iz modela v modela dajajo isti motor.
Oblika avta je drugčna, ker kupci le zahtevajo nekoliko več in tud večje je povpraševanje, motor je isti sam da je malce spremenjen tok da niso enaki.
Recimo poglej VW skoz skor isti motor sam da so ga malce dopolnil oz. kr nekaj mah zdej tle blefiram maste motorevije pa si preberte.
lp
rumena ibiza je napisal/-a:lol...tele ibize pa so od hudiča...pr men je nastal problem k so se lučke za epc in lučka z sliko motorja pržigale po 5letnem ugotavlanju so mi na servisu ugotovili najprej da je štop luč crknla, nato je avto začeu trokirat sem odštela lepe denarce za novo sondo...potem je reva boga dokončno crknla..in ko je dobila nov akumulator je spet vse ok...( podobno težavo je mel dejan z črno ibizo iz črnomlja) moja tut ropota k dizel, marsikdo mi to reče..smuk priporočam ti da malo po seat forumih še poizveš, pa pojdi še do kakega drugega serviserja...
drgač pa srečno vožnjo z ibizulo...
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 20 gostov