Osebno verjamem bolj svojemu privat mehankarju...gospodu, ki enostavno pač zna. Moj vozi avte tja že več kot 10 let and he gets the job done. Ko sem svojega subija peljala na pooblaščeni servis ko je bil na vrsti ta veliki servis, je 10 minut po tem, ko sem ga odpeljala proti domov, začel kašljat, vrtljaji so pobezljali itd, 3x je bil nazaj, neki so senzorje testiral itn (kao stručkoti za subaruje), no, na koncu sva ga peljala k našmu fušarju, kjer je ugorovil, da so nestrokovno zamenjali jermen. Namreč, bil je zamaknjen za dva zoba, tko da avto ni bil v fazi...

(in potem so nekaj pametovali da to pa že ni res in kater mulc nam je to natvezil...) Po tej izkušnji mene ta pooblaščen servis ne vidi več. Medtem ko imata moja dva tastara popolnoma drugo izkušnjo. Vozita h Krulcu več kot 20 let in je vedno vse kot se šika. Po moje je čist odvisno, kaj imaš kot lastnik neke znamke na razpolago, kok star avto imaš in ali je privat mehankar, ki ga obiščeš, res mojster svoje obrti (žal tudi ti mojstri izginjajo z leti, kot na vseh ostalih področjih)