monster_d je napisal/-a:V vsakem primeru ne šparat na oljih in oljnih filtrih. čimbolj pogosto menjavat, pa bo se življenska doba turbine sigurno podaljšala.
olja v vsakem primeru ne mešati, čimbolj pa upoštevati nasvet proizvajalca. ne odkrivat tople vode z testiranjem različnih oljih.
lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:V vsakem primeru ne šparat na oljih in oljnih filtrih. čimbolj pogosto menjavat, pa bo se življenska doba turbine sigurno podaljšala.
olja v vsakem primeru ne mešati, čimbolj pa upoštevati nasvet proizvajalca. ne odkrivat tople vode z testiranjem različnih oljih.
Daj iji spat pa sanjat o oljih
pskoda je napisal/-a:Najboljše bo ja da greš nazaj ker preko neta je teško ugotovit. Tukaj se malo bolje vidi in tam, kjer je matica se to nastavi
janez12 je napisal/-a:turbina vzdrži kolk ji ti daš.obnovljena je pa odvisno gdo ti jo obnovi.na netu maš čudne tipe ,ki nimajo niti servisa samo v neki garaži delajo pol pa ti menjaj pr svojmu mehaniku pa če ne dela bo on kriv.
za obnovo in sploh kar se tiče turbin so najboljši pri [brisana reklama].
oni imajo vse znamke turbin pa tud svoj servis kjer ti jo menjajo in tudi izkušenj največ.
po mojih izkušnjah in kar vem od prijatlov so na [brisana reklama] dobili to kar pričakuješ za svoj dnar.
mogoče mal draži kot ti samo zvani xy ampak vsaj narjeno kot treba.
gecco je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Najboljše bo ja da greš nazaj ker preko neta je teško ugotovit. Tukaj se malo bolje vidi in tam, kjer je matica se to nastavi
Evo, se je izkazalo da je bil točno tukaj problemAmpak je pa tut trajal da so pri Trčku priznal da je le krivda na turbini.
Hvala pskoda za informacije
gecco je napisal/-a:janez12 je napisal/-a:turbina vzdrži kolk ji ti daš.obnovljena je pa odvisno gdo ti jo obnovi.na netu maš čudne tipe ,ki nimajo niti servisa samo v neki garaži delajo pol pa ti menjaj pr svojmu mehaniku pa če ne dela bo on kriv.
za obnovo in sploh kar se tiče turbin so najboljši pri [brisana reklama].
oni imajo vse znamke turbin pa tud svoj servis kjer ti jo menjajo in tudi izkušenj največ.
po mojih izkušnjah in kar vem od prijatlov so na [brisana reklama] dobili to kar pričakuješ za svoj dnar.
mogoče mal draži kot ti samo zvani xy ampak vsaj narjeno kot treba.
Hvali jih kokr hočeš...kokr lahko vidiš zgoraj, sem imel z njihovim delom veliko težav in sem izgubil VELIKO časa preden se je stvar rešila. Bilo bi dosti lažje če bi delo opravili kot se spodobi ali pa vsaj hitro priznali, kako (na kakšen način) opravljajo svoje delo, da bi hitreje rešili problem!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov