zcmr je napisal/-a:No gospod afric sedaj pa mislim da se je cas iztekel in da lahko recem da si popusil pred celo slovenijo in italijo.Prvo na vse pretege joces po slovenskih in italijanskih forumih o tvoji nesreci z avtomobilom,sedaj ko so ti citroenovci gobec z zlatom zalili pa se ti ne zdi vredno po mosko pojasniti razpleta ampak se hinavsko prijavis na forum pod nekim """boba"" in kar nekaj zabluzis SRAM NAJ TE BO !
Pozdrav vsem,
No ja se iskreno opravicujem ampak nisem nic odpisal zaradi vec razlogov. Povem lahko, da se je stvar resila pozitivno, vec pa zal .......
Vsekakor, Citroena nikoli vec !!!!!!!!!!
Kar se pa dolocenih komentarjev tice, na zalost so se stvari resile tako, da ................ pssssssst
Citroena NIKOLI VEC, pa se nekaj vam povem... Sedaj ko se je stvar zakljucila, sem izvedel, da je vecina C4, z enakimi tezavami, kot sem jih imel sam, da vecina C4 1.6 hdi dela naprej ce vzames kljuc vecn iz kljucavnice, in da .....

)
Da je tezava z bimasnim vztrajnikom prisotna, da amortizerji dejansko ne delujejo pravilno na vseh modelih do letnika 07, itd
Omenim pa vam se en zanimiv odgovor, ki sem ga dobil iz Kopra na vprasanje zakaj se pasovi ne navijajo na navoje ! Odg. Ker bi v nasprotnem primeru pas pri odprtju udaril voznika! !!!! Ko pa sem jih vprasal kdo mi garantira da se bodo pasovi zategnili v primeru nesrece, so mi odgovorili, da mi nihce ne garatira dokler nimam nesrece NITI DA SE MI BODO AIRBAGI ODPRLI !!! Toliko o resnosti !!