Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a Proton-Blaž Sr apr 11, 2007 9:10 pm

Mam rezultate...V dušilno loputo šprical 5 dni notr carb cleaner...Avto gre dosti dosti bolše bolše potegne končna poraba tišji je itd...Torej je pomagal...

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Če feb 21, 2008 4:54 pm

heh ja proton spet:D šobe again ...Tale proton je pa res neka pocarija od avta semizdi...Mestna poraba je ccc 12,5 litra... na testeru nobene napake...glede tistih dodatkov me zanima.Kolega ko so se mu zapacale šobe je kupu tist STP dodatek ampak ga ni vlil v tank ampak je prek cevke za vakum doziral v dušilno loputo...Njemu se je tole odmašil sam me zanima v čem je fora pol da daš tm gor?

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če feb 21, 2008 5:30 pm

Tale Proton je čist fajn avto, če ga vzdržuješ kot je treba.
Sicer sem ti pa že pred letom ali dvema lepo svetoval, da ga pelji na čiščenje šob k pooblaščenemu serviserju (jst sm ga h Kogovšku v LJ), ker je to hiba Protonov, ki jo zgolj s posebno napravo odpravijo za male denarje (takrat 15 bivših tisočakov) in potem vse deluje kot urca, pa tudi poraba ni šla prek 8 litrov nikoli...če se pa vseeno raje igraš z raznimi dodatki ipd vse od takrat, pol ti pa ne morem pomagat... :roll:

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Pe feb 22, 2008 12:14 am

Glej tko je,js sm ga pelu mehanikarju in je spucal šobe...Sam je po 3-4 mescih blo spet isto...Poraba se je dvignila in moč zmanjšala..Ne mislim vsako leto devat 15k za čiščenje šob...V soboto popoldan bom šobe lastoročno očitsil z posebno kislino...Pol pa se vam javim

Uporabniški avatar
paskvale
Novinec

Kraj: Liberty City

Napisal/-a paskvale Pe feb 22, 2008 7:21 am

Ti, za 75 konjev ti avto čisto spodobno pospešuje.

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Pe feb 22, 2008 2:50 pm

Samo nekaj me zaniMa ko bom čistil šobe...Je vrstni red šob pomemben al je useen kako so noter? Mislim zaporeDje 1-2-3-4...Sm gledu in je ČisT simpl uzet šobe Verjet..2 šraufa odzgoraj in 2 na usaki strani,pol bi mogl it ven...Šobe grejo ven kr tko?Se sam potegnejo vn ko je use odstranjeno?

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Pe feb 22, 2008 9:19 pm

Ve kdo? Upam da mi bo ratal šobe spucat vsai mal...

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž So feb 23, 2008 8:51 pm

Evo dons sm uzel komplet narazn,vendar ne morn jas to glih spucat ker so šobe zaprte in jih elektronika uravnava..Pozna kdo koga v mb da mu nesem šobe spucat z ultrazvokom? Torej da mu nesem sam 4 šobe in da mi jih očisti..Pa koliko bi bla približno cena.?

lp Blaž
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov