Najboljši so pacienti, ki se po zunanjem furajo cel krog okol z smerokazom da zapuščajo krožno

Glede prometne: ni blo nobemu nič in ste lahko veseli. Pleh se porihta...
Proton-Blaž je napisal/-a:Sem nardil izpit,da lahko vozim z starši (lahko opravlaš pr 16 že) zj pa sn bil star 17 pa sem vdignil izpit.Pa ne mislit da sem nek laik voznik.Pač on je bil kriv,škodo krije zavarovalnca in to je to.Sam men ni fora v stroških pa zavarovalnicah,men je škoda avta ker nevem če bo tko narjen kot je blo pred prometno...Drugač pa je vse cenilec napisal kj se vse nardi v glavnem nekje 15 ur dela je use skp...Nasledn mesec v glavnem peljem avto na popravilo.
Lep pozdrav
Lumpy_ je napisal/-a:Proton-Blaž, povej ti meni, glede na to da sta ble 2 špuri v rondoju, kakšen pa je bil izvoz? Sta se združli potem v eno na izvozu ali sta normalno leteli dve dalje?
Glede mladih šoferjev, pri 18 more it naret še občinske in pa izpitno uro. Če je pri 17 naredil prvi del izpit al kak bi rekel temu. Kolega v začetku junija tudi tak naredil. Ga je čakala izpitna ura in cpp.
LP
Mrcina je napisal/-a:Proton-Blaž je napisal/-a:Sem nardil izpit,da lahko vozim z starši (lahko opravlaš pr 16 že) zj pa sn bil star 17 pa sem vdignil izpit.Pa ne mislit da sem nek laik voznik.Pač on je bil kriv,škodo krije zavarovalnca in to je to.Sam men ni fora v stroških pa zavarovalnicah,men je škoda avta ker nevem če bo tko narjen kot je blo pred prometno...Drugač pa je vse cenilec napisal kj se vse nardi v glavnem nekje 15 ur dela je use skp...Nasledn mesec v glavnem peljem avto na popravilo.
Lep pozdrav
A zdaj ti je pa avta škoda? Prej bi misli, pa pustil toliko prostora, da se lahko normalno vključi... Te v avtošoli niso učili strpnosti in spoštovanja do drugih udeležncev v prometu? Pa sploh ni važno, kdo je kriv, na cesti ja za dva pametna vedno prostor, če je pa eden od njih kre*en, potem pa poka...
Lp Mrcina
Proton-Blaž je napisal/-a:A res spustil bi ga naj? A se ti zavedaš da je kamjon dolg okrog 10-15 metrov? Se zavedaš da če izvoz ni prost mora it še en krog odpeljat in se razvstit na pravilno mesto.Sicer pa sta bla 2 izvoza na 1 kraj (2 špuri) torej bi lahko šel po notranjem lepo ampak, ker je blo naprej zoožanje se mu ni dalo pa je rajši v mene šel.Sicer pa polek teh kamjonov popizdiš pa ne mi govorit da ni res kr sm mel danes spet takšen primer,ko gre kamjon kamjona prehitevat.Človk božji zakaj se kamjonari morajo prehitevat če pol čakaš 5 al pa 10 minut da ga prehiti.Pa ne mi z takimi,da neznam vozit pa da divjam pa te scene.
Proton-Blaž je napisal/-a:Glej jaz se nisem imel možnosti umakniti nikamor razen če bi v grabn zapelo.Odzad sem mel avto čisto za ritjo+tega ta tovornjakar je mel izkušnje z tem že,ker je policaju rekel naj mu da kao neki štempl,ker se mu je v nemčiji isto zgodlo...
Po forumu brska: Fan, Google Adsense [Bot] in 7 gostov