Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To nov 06, 2007 9:52 am

Nisem pisal da kadi bolj, ampak tak kot kadi cel čas po čipanju. Pa ugotovil sem, da ne pije več olja. Od takrat ko sem ga dolil ga ni nič požrl.
Pomojem, da so prej vlivali drugo olje noer, ker je bil moj prvi servis s tem avtom kaj ga mam, pa se mu je malo obrnilo ko sem drugo olje noter vlil, ARAL 5-40, tak kot v vse ostale, pa da ga je malo spil na začetku. Zdaj ne pije več. :D =I
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

santey
Nov uporabnik

Re:

Napisal/-a santey Po jun 11, 2012 11:58 pm

afric je napisal/-a:Pozdravljeni,

ce je morda se aktualno sem resil tezavo z ESPjem... Vsaj mojim... Proble ni bil v nobenem senzorju ali nastavitvah, niti novo stelanje in resetiranje senzorjev ni pomagalo...
Z vag com-om sem na kanalu ABS kjer je kodiranje senzorja le tega na novo kodiral z novo kodo in dela sedaj vse BP.. Tezava pa je bila ker je bil le ta kodiran na platisca mer 14 in 15 palcev... Sedaj sem ga kodiral na 15 in 16 palcev in nimam vec tezav :o)
tako da to je resitev moje tezave... Ce kdo rabi naj me kontaktira in posljem podrobnosti o tem kako izracunati kodiranje abs esp modula... Imamo namrec vec razlicnih pogojev, kot so trdota amortizerjev (pri 4motion je namrec moznost tudi posebnegha podvozja za slabe ceste), mozno je nastelati velikost pnevmatik, tip motorja itd itd...

Jaz imam isto težavo kot ti :) bi se dalo mogoče kaj zmenit da bi tole rešil tudi jaz?:) imam isto golf IV 4motion:)

santey
Nov uporabnik

Re: Re:

Napisal/-a santey To jun 12, 2012 12:00 am

santey je napisal/-a:
afric je napisal/-a:Pozdravljeni,

ce je morda se aktualno sem resil tezavo z ESPjem... Vsaj mojim... Proble ni bil v nobenem senzorju ali nastavitvah, niti novo stelanje in resetiranje senzorjev ni pomagalo...
Z vag com-om sem na kanalu ABS kjer je kodiranje senzorja le tega na novo kodiral z novo kodo in dela sedaj vse BP.. Tezava pa je bila ker je bil le ta kodiran na platisca mer 14 in 15 palcev... Sedaj sem ga kodiral na 15 in 16 palcev in nimam vec tezav :o)
tako da to je resitev moje tezave... Ce kdo rabi naj me kontaktira in posljem podrobnosti o tem kako izracunati kodiranje abs esp modula... Imamo namrec vec razlicnih pogojev, kot so trdota amortizerjev (pri 4motion je namrec moznost tudi posebnegha podvozja za slabe ceste), mozno je nastelati velikost pnevmatik, tip motorja itd itd...

Jaz imam isto težavo kot ti :) bi se dalo mogoče kaj zmenit da bi tole rešil tudi jaz?:) imam isto golf IV 4motion:)

lahko se slišima preko mojega maila: mdr_santey@hotmail.com
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: danci1973, Google [Bot] in 17 gostov