Nasveti in napotki ter povpraševanja...

J.R
Nov uporabnik

Kraj: velenje

Napisal/-a J.R Če okt 25, 2007 8:10 pm

da ti povem da sm js tut mislu da je tu kej bolj zrelega...sam ko sm vidu kaj folk use piše te pa malo :twisted: js nevem eni govorijo kot da bi me poznal leta in leta...učeri sm se registriru...brez slabih namenou.. sam ko pa eni pišejo svašta pa morš nazaj še z večjimi bedarijami se branit...ko stakimi se drugače ne da....razen da bi nehau odgovarjat..
this is my first time...

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če okt 25, 2007 8:12 pm

:pop:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

J.R
Nov uporabnik

Kraj: velenje

Napisal/-a J.R Če okt 25, 2007 8:16 pm

zdj pa tkle...js vama ponudim cigareto in vidva mi jo pokadita 8) ti pa če me kaj vidiš v velenju ppprrrrrrooooossssiiiiimmmmm ussttaavii me da ti jo ponudim.....kkajenje resno škoduje vama..a kaj ko ne moreta prenehat
this is my first time...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če okt 25, 2007 8:17 pm

Poglej - 13 postov že imaš, pa nisi napisal še ničesar pametnega - razen prvega vprašanja, da "tam neka sonda zniža porabo" :lol:

Kako lahko misliš, da je pri tvojih neresnih pripombah možna resna debata. Morda boš kdaj res rabil pomoč - boš tudi takrat tako nastopal?

"sam ko pa eni pišejo svašta pa morš nazaj še z večjimi bedarijami se branit" - Do kje se boš še spuščal - do nivoja opic in Busha. Daleč boš prišel na takšen način!

Kaj, ko bi raje začel na novo in poskušal bit bolj zrel?

lp

Uporabniški avatar
saymon
Nov uporabnik

Napisal/-a saymon Če okt 25, 2007 8:18 pm

In spet ena kregarija...iijee kak mi je to všeč. Se mi zdi da ste človeka napadli brezveze..ker je prišel vprašat če je to normalno koliko pije ali ne?? Iz tega se tukaj vedno sprevrže v kregarijo ker nekateri osebki pač ne prenesete Hond pa še vedno posplošujete, ker ste v preteklosti nekje na semafor srečali Hondaša v star Hondi Civic z muziko naglas, luknjo v loncu in je potem ob zeleni speljal ko tele. Jaz preziram take Hondaše, čeprav mi osebno včasih tudi paše na semaforu bolj močno speljat, s tem da vem kje to lahko počnem da ne ogrožam morebiti pešcev in ostalih udeležencev v prometu. Sicer pa kaj to vas briga, naj se zato pobrigajo policaji. Vsak ima svoje veselje, nekateri pač radi izzivajo svojo srečo.
Eni pravite da se nostop oglašamo samo lastniki starih Hondinih kant. Ja vi pa vsi vozite avtomobile letnik 2004? Mislim ste pametni. Samo ker je stara je že kanta. Na trgu 10let star avto niti ni tak star. Pač si ne kupimo novejšega avtomobila z manj konji, raje isti denar odštejemo za civica kateri performance-i so temu primerni. Raje vozim npr. Civic-a Vti-ja kot pa novega Chevroleta Spark-a. Moje mnenje.

No da ti še jaz povem. Men Vti pije povprečno 10l - 10,5l. Je pa tu dosti mestne vožnje in vožnje v koloni, torej nenehno ustavljanje in spreljevanje. Na morje se nas je letos peljalo 5 z polnim prtljažnikom pa je avto spil 9l, s tem da je imel kar veliko težo za vlečt. Eni pravite kaj je bistvo VTEC-a? Bistvo je da so lahko iz tako male prostornine motorja ki je N/A dobili 161konjev. Torej z vožnjo brez vklapljanja VTEC-a se da kar precej prišparat. Pri vklopu VTEC-a in priganjanjem pa je poraba temu primerna.

lp, simon

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če okt 25, 2007 8:19 pm

Lej nevem za koji ku.ac se tko razburjaš.Kupiš 160 konjev pol pa jamraš,da bi rad mel manjšo porabo.predlagam,da poiščeš lokalnega jager majstra pa ti naj z šibrovko fajn prerešeta blok te pa boš pol lahko mel kakega konja manj.
OK šalo na stran fant zresni se včer si se registriru pa tuki bluziš kdo je pametnejši od koga in kdo je lulček in kdo ni.Postav se na realna tla nisi več v oblakih ali pač??
Potem nam,ki smo že dali kr nekaj skozi kr neki pametuješ koga bi povozu in koga ne in praviš kako naj vozimo z blokado in podobno.
Fante kupu si hondo samo zaj nea misli,da si boga za jajce prijel.Maš zgolj in samo star avto,ki vrerjetno nima več živih vseh 160 konjev.Imaš nekoč slavno znamko,ki je nekaj ugleda izgubila prow zarad takih primerov kot si ti.
Sprijazni se imaš samo avto in nič več nakateri pa imajo tudi še kaj boljšega.Zaj če maš lulčija nekaj mm večjega,ker vozih hondo pa lahk rečem sam RESPECT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če okt 25, 2007 8:21 pm

Zaklepam
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov