abbe je napisal/-a:vag grupa ma notr ze simbol pa tut lucko ma ze notr.tko da svet ko ga priklopis,ceprav se ni aktiviran(ga je treba na vag com dat)
to me je zanimalo,hvala.
ivanetich je napisal/-a:dober večer vsem navdušencem haftnih hlapov želim. jst mam pa golfa iv SDi, l.00 in bi rad tempomat vgradil v avto. kje se da naročit in kdo to montira? hvala
_Matej_ je napisal/-a:ivanetich je napisal/-a:dober večer vsem navdušencem haftnih hlapov želim. jst mam pa golfa iv SDi, l.00 in bi rad tempomat vgradil v avto. kje se da naročit in kdo to montira? hvala
Na uradnem servisu za cca. 300€ ali poiščeš na bolhi. Preden kupuješ obvezno preveri če ima avto e-gas, ker na zajlo ne gre.
DonFilipo je napisal/-a:Pri vseh novih meganih je tako da ima ze ugrajen tempomat. Samo gumbi jim manjkajo. Tako da je potrebno kupiti 5 gumbov in jih pravilno vezati na elektroniko.
Eni se odlocajo za original gumbe in je potem cena nekaj drazja, drugi pa montirajo tudi gumbe od TV daljinca in je dejansko tempomat v Meganih za 10 evrov in 15 minut dela.
paskvale je napisal/-a:DonFilipo je napisal/-a:Pri vseh novih meganih je tako da ima ze ugrajen tempomat. Samo gumbi jim manjkajo. Tako da je potrebno kupiti 5 gumbov in jih pravilno vezati na elektroniko.
Eni se odlocajo za original gumbe in je potem cena nekaj drazja, drugi pa montirajo tudi gumbe od TV daljinca in je dejansko tempomat v Meganih za 10 evrov in 15 minut dela.
Jaz itak mislim, da je tko v večini avtov, ker je izdelava najcenejša.
krho je napisal/-a:No za mojega Golfa SI so potem, ko so zmontirali ročico tempomata pogruntali, da ne dela in da bi bilo potrebno zamenjati še računalnik....![]()
Samo ročica + delo bi vse skupaj prišlo 240€. Če bi zamenjali še računalnik pa nekaj manj kot 400€.
monster_d je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:pa ne rabš tega no .. če maš mal v glavi pa gledaš na števc nerabš tempomata
Gre se bolj zato da noga pociva
abbe je napisal/-a:krho je napisal/-a:No za mojega Golfa SI so potem, ko so zmontirali ročico tempomata pogruntali, da ne dela in da bi bilo potrebno zamenjati še računalnik....![]()
Samo ročica + delo bi vse skupaj prišlo 240€. Če bi zamenjali še računalnik pa nekaj manj kot 400€.
tebe so pa fajn okol prnesl
DonFilipo je napisal/-a:Pri vseh novih meganih je tako da ima ze ugrajen tempomat. Samo gumbi jim manjkajo. Tako da je potrebno kupiti 5 gumbov in jih pravilno vezati na elektroniko.
krho je napisal/-a:No za mojega Golfa SI so potem, ko so zmontirali ročico tempomata pogruntali, da ne dela in da bi bilo potrebno zamenjati še računalnik....![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov