berlonso je napisal/-a:myster, če bi pogledal na renault.si kdaj bi opazu da tudi reno ima vpoklic vozil ker ti tam piše kako te obvestijo. se strinjam da če so na več primerih opazli iste napake gre za tovarniško napako, ki bi jo morali priznati. sigurno so s tem veliko izgubili. je pa res kar je edn reku po tedniku da če se jih 20 od veliko prehladi, ne morš razglasit kuge. če bi meni 2x razneslo motor v 100000km bi se zamislu da ni to tudi moja napaka. dizel rabi drugačen način vožnje.
bi blo pa fer zamenjat motorje brezplačno oz vpoklic vozil.žusaka znamka gleda na dobiček myster, ne samo reno.in če te reklama po TV (npr:toyota-kr en primer) tako zavede ko reče da važen je zadovoljen kupec in ti to verjameš, si fejst na led stopu. kupca pač rabijo da ustvarijo dobiček, je vmesni člen. in to pri vseh od nemških, japonskih do indijskih.
q_verde je napisal/-a:dejstva so taka, jebat ga!!! dizli niso ravo renaultu v ponos. moja mama vozi ze tretjega clia (vedno bencinar) in je vse BP. zal pa poznam take, ki imajo probleme z dizli.
in noben ne blati znamke renault, ki je ogromno naredila tudi za slovenijo (delovna mesta itd)!
ce ima firma neke probleme, jih mora resit na tak ali drugacen nacin, da bodo kupci zadovoljni. in tukaj ne gre za osamljen primer, gre za epidemijo. zal. ze tukaj na forumu je bilo govora o kar nekaj renaultovih dizlih, o tem je bila tudi oddaja, berite renaultov forum, tudi kak tuj... a bo zadosti???
je pa se vedno res, da renault v splosnem ni slab avto (varnost (*****), udobnost, sportnost...). sam se kakega rs ne bi branil. glede na slisano o renaultovih dizlih, pa dizla definitivno ne bom kupil iz renaultovega salona!!!
![]()
![]()
FBR je napisal/-a:q_verde je napisal/-a:dejstva so taka, jebat ga!!! dizli niso ravo renaultu v ponos. moja mama vozi ze tretjega clia (vedno bencinar) in je vse BP. zal pa poznam take, ki imajo probleme z dizli.
in noben ne blati znamke renault, ki je ogromno naredila tudi za slovenijo (delovna mesta itd)!
ce ima firma neke probleme, jih mora resit na tak ali drugacen nacin, da bodo kupci zadovoljni. in tukaj ne gre za osamljen primer, gre za epidemijo. zal. ze tukaj na forumu je bilo govora o kar nekaj renaultovih dizlih, o tem je bila tudi oddaja, berite renaultov forum, tudi kak tuj... a bo zadosti???
je pa se vedno res, da renault v splosnem ni slab avto (varnost (*****), udobnost, sportnost...). sam se kakega rs ne bi branil. glede na slisano o renaultovih dizlih, pa dizla definitivno ne bom kupil iz renaultovega salona!!!
![]()
![]()
Sodeč po tem, kar pišeš (in še nekdo), nisi še 1X prebral nobenega slovenskega renault foruma, kaj šele tujega.
joztom je napisal/-a:Malokdo ve, da so celi seriji Toyot menjali motorje, pa ni dolgo tega. Vse angažirane kritike se berejo z Rezervo.
Audio je napisal/-a:pa dizla definitivno ne bom kupil iz renaultovega salona!!!
Jaz sem ga že in ga tudi še bom, zate mi pa dol binglja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov