escape je napisal/-a:bomo use dokazal...sam cas treba malo
escape je napisal/-a:Doche je napisal/-a:^^In si se počuto varnega pri taki hitrosti v takem avtu?
Če sm iskren ja bol kot pa v novem pezoju 206.Ker moj avto je komplet obnovljen in ne trese ko se tolko pelem in cesto ful dobro drzi.Mam tranutn mal bl slabe gume gor samo ga to ne gane.Ja sm se pocutu varno,ker tut v blizinu ni blo avtov da bi mi ker seku pot.Sj ne da se skos vozim tko, ampak sm tukaj sam dokazu nekaterim kolko gre.Ker eni lahk sam sanjajo to. Drugace je pa celotn avto obnoljen od podvozja bremz itd.Trenutno je pa v lj na predelavi zunanjosti in motorja na 171konjev s čiptunungom in menjavo določenih delov v motorju in menjava menjalnika.
CupraR je napisal/-a:Čipanje=optimatizacija elektronke. Če bi menjal odmične, glavo rihtal, sesalni+izpušni del, je nuja da se nastavi optimalna mešanica zmesi gorivo/zrak..
Z tem max izkoristiš predelave na motorju..
q_verde je napisal/-a:z 171 konji pa bo poraba padla pod 6l!!!ops:
glej, vsi smo veseli, da ti avto leti in trosi zelo malo...![]()
predelava neturbaca iz 130 na 170 je kar preklemano draga. kaj vse bos pa menjal?
![]()
![]()
![]()
pa se nekaj glede porabe. jaz imam alfo m-jetko (DIESEL), ki mi po mestu oz zelo dinamicni voznji pije 8, ce grem na morje pa manj. sem jo tudi ze na 6 litrov spravil. enkrat, pa nic vec, ker je bila muka. je nisem kupil zaradi porabe, ampak navora!!!! enkrat sprobal in to je to. ampak zato sedaj ne bom nabijal, da mi pije 6 litrov pri dinamicni voznji.
ne vem, zakaj tako radi vsi pretiravate. najhujsi pa so ponavadi taki, ki kupijo neko sportivo (kar tale crx definitivno je), potem pa razglabljajo samo o porabi.
![]()
![]()
ru7 je napisal/-a:Če maš original 130, se za predelavo na 170 leeeeepo plača, ni tko tak golaž, da kr neki mečeš not pa boš mel kr tolk konjev. Kje delaš optimizacijo, prvo to povej?
escape je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Čipanje=optimatizacija elektronke. Če bi menjal odmične, glavo rihtal, sesalni+izpušni del, je nuja da se nastavi optimalna mešanica zmesi gorivo/zrak..
E bravo tocn to se bo nardil odmične pridejo obe okoli 400eur da imam konje na zacetni in koncni.bati po komadu pridejo malo cez 200eur
čip tuninh je bil ze na taki hondi delan...delaga pa en tip v šmarjah in pride 380eur tukaj mate link pa si poglejte:
http://www.sunside.si/static/view/19
glejte pod rubriko ostala ponudba.
drugace pa nism jst nc cene omenju kolk me to pride ker ni vazn tole.avto bo uglavnem predelan, odmične kok je blo rečeno mi dajo 8-10konjev mogoče, bati in druge reci....izpuh je ze urejen in sesalni kolektro in to je ze tudi naroceno.in chip tuning mi da 12konjev gor.sm ze govoru s tipom in tudi prjatu mi je..lp
Trenutno gre avto 240kmh100% po stvecu(merjeno z GPS-om) pride na 255in je ze blokada.Blokada do premaknjena na 8.500 zdj je na 7.600
marko01 je napisal/-a:Oky 225 ti vrjamem z malim naklonom navzdoldosti srece pri rihtanju
lp.
CupraR je napisal/-a:escape je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Čipanje=optimatizacija elektronke. Če bi menjal odmične, glavo rihtal, sesalni+izpušni del, je nuja da se nastavi optimalna mešanica zmesi gorivo/zrak..
E bravo tocn to se bo nardil odmične pridejo obe okoli 400eur da imam konje na zacetni in koncni.bati po komadu pridejo malo cez 200eur
čip tuninh je bil ze na taki hondi delan...delaga pa en tip v šmarjah in pride 380eur tukaj mate link pa si poglejte:
http://www.sunside.si/static/view/19
glejte pod rubriko ostala ponudba.
drugace pa nism jst nc cene omenju kolk me to pride ker ni vazn tole.avto bo uglavnem predelan, odmične kok je blo rečeno mi dajo 8-10konjev mogoče, bati in druge reci....izpuh je ze urejen in sesalni kolektro in to je ze tudi naroceno.in chip tuning mi da 12konjev gor.sm ze govoru s tipom in tudi prjatu mi je..lp
Trenutno gre avto 240kmh100% po stvecu(merjeno z GPS-om) pride na 255in je ze blokada.Blokada do premaknjena na 8.500 zdj je na 7.600
Ta motor ni noben problem spravt čez 160ps, in to za majhen denar. Za ta motor se robe velik dobi, znanja kar se tunniga Hond tiče je pa v slo precej..
escape je napisal/-a:Doche je napisal/-a:^^In si se počuto varnega pri taki hitrosti v takem avtu?
Če sm iskren ja bol kot pa v novem pezoju 206.Ker moj avto je komplet obnovljen in ne trese ko se tolko pelem in cesto ful dobro drzi.Mam tranutn mal bl slabe gume gor samo ga to ne gane.Ja sm se pocutu varno,ker tut v blizinu ni blo avtov da bi mi ker seku pot.Sj ne da se skos vozim tko, ampak sm tukaj sam dokazu nekaterim kolko gre.Ker eni lahk sam sanjajo to. Drugace je pa celotn avto obnoljen od podvozja bremz itd.Trenutno je pa v lj na predelavi zunanjosti in motorja na 171konjev s čiptunungom in menjavo določenih delov v motorju in menjava menjalnika.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov