Glede na to kakšna j***a je kia delala včasih, je niti slučajno ne bi vzel v izbor, če bi kupoval avto v tem rangu.
|m| je napisal/-a:@hladni... bwahahahahaaha (komentar na tvoj post)
Take stvari govorite ljudje, ki bi raje vzeli kredit še za 2-3 leta sam da bo "dostojna" znamka pri hiši. Vse Kie do Ceeda so crap, to je dejstvo ampak ni več tako.
En A3 stane 8k več pa je isti kot proceed recimo. Seveda bodo zdej pršli komentarji "ja A3 je 100x boljš izdelan, notr je lepši, tehnologija je iz spaceshuttla, ergonomija,..." ampak jst rečem da ma A3 sam boljši imidž med ljudmi in več deklic se bo gor nalimalo. Če bi imel denar bi morda kupil A4, ker se mi dopade ampak ga ne bi kupil ker bi s tem dobil superiorn voz temveč da bi imel Audija. Kaj želim povedat... tisti ki pravite da je Kia Ceed j**c dejte raje povedat da bi zgolj želeli imeti bl premium znamko in ne naštevat tehničnih razlogov, ker so zanemarljivi.![]()
To kar je omenu en (utripa ekranček etc), to lahko za vsak avto rečemo a ne? Zakaj je tehnika toliko boljša pri Focusu? 1.6 nism sprobal, 1.8 je pa (zame) nekonkurenčen temu CRDI-ju. Motor, ki je v Kii je odličen, nism še slišal/bral pripomb pa je bilo že kar nekaj testov. Vse kar ima Focus je boljša lega (pač najboljši v razredu), boljše ime in 2000€ višjo ceno.
Tisto ob boljši opremi in napredni tehniki pa... ah ja.
ban je napisal/-a:Pa tole za servis da je 200 eur. Ne vem kaj delajo pol z avtom tam. Pa naj kdo reče da ma VW drag servis, jst sem dal za golfa, sicer je bencinar, za prvi servis dobrih 100 eur. Za dizla pa tud ne more bit 100 % dražji.
bzzero je napisal/-a:ban je napisal/-a:Pa tole za servis da je 200 eur. Ne vem kaj delajo pol z avtom tam. Pa naj kdo reče da ma VW drag servis, jst sem dal za golfa, sicer je bencinar, za prvi servis dobrih 100 eur. Za dizla pa tud ne more bit 100 % dražji.
Počakaj da ti kaj crkne na avtu, pa se boš potem hvalil kako poceni je bilo
Primoz_86 je napisal/-a:Ne vem kaj vidite v tej garanciji. To dajo zato, da te potem lupijo na servisih, redni servis 200 evrov za olje pa filtre zamenjat, pa kaj so nori![]()
Glede na to kakšna j***a je kia delala včasih, je niti slučajno ne bi vzel v izbor, če bi kupoval avto v tem rangu.
Po forumu brska: vuli in 8 gostov