Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
paskvale
Novinec

Kraj: Liberty City

Napisal/-a paskvale Če jul 17, 2008 6:50 pm

Obvezno poročaj kaj ti bodo natvezili. Po moje ti bodo rekli, da so zelo zasedeni, pa do so po dopustih, oa ne vem kaj še, sam da se te bodo znebili.

grega88
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a grega88 Pe jul 18, 2008 1:11 pm

Lep pozdrav!
Situacija je sledeča:
Pred dobro uro smo bili na HYUNDAJU pa smo se lepo pogovoril.Prišla je punca,js pa kolega in smo se lepo,diplomatsko pogovorili.Šefu servisa sem umenil člene,odvetnico,inšpektorja ter postavil vprašanje glede odgovornosti, kdo bi odgovarju za nasrečo,če bi se zgodila in bi bila huda telesna poškodba?Gospod je šel po šefa,in je po pogovoru z nami hitro odregiral in punca bo dobila v sredo sedež iz novega vozila,ki je naročeno ter imala ga bo toliko časa dokler ne bo njen sedež prišel v slovenijo. Najlepša vam hvala za informacije, ki ste mi jih posredovali.
višje,močneje,hitreje

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Pe jul 18, 2008 1:38 pm

@grega88: Čaki sam mal.... a sem te prov razumel, ena stran vozila ni bila poškodovana in tebi je čudno da se je kljub temu air bag sprožil? Vsaj tako sem razumel zadevo... a se motim?

Sicer pa sam vozim svojega Hyundai-čka na servis na Samovo za Bežigrad in nimam popolnoma nobenih pritožb. Vedno naredijo vse redne in izredne servise tako kot se spodobi. So zelo prijazni, korektni... ni da ni.
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
Roman
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a Roman So jul 19, 2008 2:09 pm

Kritik je napisal/-a:@grega88: Čaki sam mal.... a sem te prov razumel, ena stran vozila ni bila poškodovana in tebi je čudno da se je kljub temu air bag sprožil? Vsaj tako sem razumel zadevo... a se motim?

Sicer pa sam vozim svojega Hyundai-čka na servis na Samovo za Bežigrad in nimam popolnoma nobenih pritožb. Vedno naredijo vse redne in izredne servise tako kot se spodobi. So zelo prijazni, korektni... ni da ni.
lp ubistvu je bilo tako,da pločevina na vozilu ni bila poškodovana in,da je trčila čelon z spodnjim delom v robnike pred tunelom,sprožila se je pa vreča v sedežu na desni strani....no glede na to,da so stvar uspešno rešili je debata trenutno zaključena..

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Po jul 21, 2008 8:50 am

INFINITI je napisal/-a:
bass je napisal/-a:Gledat ne dovolijo le tisti, ki imajo kaj za skriti.

Točno tako

X3. Js in Bass že vema kje se servisira, kjer te mehanik skoraj na štuparamo postavi medtem ko šraufa in če je tako velika želja da gledaš ko ti rihtajo avto, še kavo dobiš noter v delavnico :P

Drugače pa menjaj servis. Pa sej to je grozno , da se lahko takorekoč glavni za Hyundai pri nas, tako zajebavajo :roll:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 13 gostov